Autor Wątek: Egmont 2025  (Przeczytany 419640 razy)

kaczogród i 3 Gości przegląda ten wątek.

Offline amsterdream

Odp: Egmont 2025
« Odpowiedź #645 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 17:44:43 »
Vertigo jest przereklamowane. Morrison jest przereklamowany. All-Star Batman and Robin jest dobry.

Ok. Muszę sobie zapisać, żeby mi nie umknęło.

Nigdy nie czytałem All-Star Batman i Robin
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Death

« Odpowiedź #646 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 17:45:59 »
Czekajcie, w tym super powiększonym wydaniu, w którym kupiłem genialnych Strażników czy znakomity Weapon X wyjdzie All-Star Batman and Robin? Naprawdę? Nawet ja wiem, że to masakryczny kupsztal, a nie jestem znawcą superhero. Jak dawno temu wyszedł ten komiks pierwszy raz w Polsce, to wszyscy go znienawidzili, a fani Batmana całym sercem nienawidzili Egmont, że wydając jednego Batmana rocznie wybrali akurat to coś, a było tyle lepszych rzeczy. I teraz wydając też bardzo rzadko coś w DC Limited znowu puszczają to coś? Fajni są.

Offline Kadet

« Odpowiedź #647 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 17:46:42 »
Nigdy nie czytałem All-Star Batman i Robin

Szczęściarz :)
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Castiglione

« Odpowiedź #648 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 18:04:35 »
Nie chcieliście "Flashpointu" to macie ;D

Offline michał81

« Odpowiedź #649 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 18:59:02 »
Nie chcieliście "Flashpointu" to macie ;D
ale ma być jeszcze niespodzianka, więc kto ich tam wie czy to nie będzie Flashpoint ;)

« Odpowiedź #650 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 19:41:52 »
  Jestem na tym forum chyba jedynym fanem All-Star Batmana i Cudownego Chłopca.

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #651 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 21:02:00 »
  Jestem na tym forum chyba jedynym fanem All-Star Batmana i Cudownego Chłopca.
Ja może nie jestem fanem, ale bardzo mi się ten komiks podobał.

Freak

• Gość
« Odpowiedź #652 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 21:08:27 »
All Star Batman & Robin to mój guilty pleasure. Chciałbym by Miller napisał kontynuację, o której mówił z dekadę temu. Byłem rozczarowany, gdy DC nas zwiodło i pod nazwą "All Star" wydał jakąś kanoniczną serię Batmanem. Są komiksy, które nie muszą być dobre, zwłaszcza w zalewie superhero, ale wypaczona wersja uniwersum Millera budziła i budzić będzie we mnie zawsze dziwną ciekawość.

Offline Juby

« Odpowiedź #653 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 21:20:28 »
ALL STAR BATMAN & ROBIN, THE BOY WONDER w W DC Limited? Super sprawa! Może dzięki temu wydanie z 2009 roku na rynku wtórnym zacznie pojawiać się częściej i w normalnych cenach (do 89 zł), a jeśli nie, może kupię tego nowego kolosa.

Ziemia niczyja zostanie zakończona do końca roku (tomy 6 i 7 prawdopodobnie w sierpniu i listopadzie, skoro w maju będzie Powrót Supermana) - Uff... Spoko, że jeśli DC pozwoli, Egmont planuje do końca tego eventu trzymać się poprzedniego logo DC na okładkach (tak by było najlepiej).

Fajna wiadomość z tymi nowymi okładkami w DC Deluxe, choć akurat z tegorocznych premier interesuje mnie tylko Challengers of the Unknown. Ciekawe czy to będą typowe matowe okładki, czy takie fajne błyszczące, jak te do Batman: Świat i Joker: Świat. Jeśli to drugie, to zdecydowanie chętniej będę kupował, może nawet przemyślę ten Azyl Arkham.

« Odpowiedź #654 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 21:23:18 »
  Trochę ulga, że nie tylko ja na tym forum posiadam gust wysublimowanego konesera.

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #655 dnia: So, 25 Styczeń 2025, 21:25:57 »
To chyba umknęło w komentarzach po filmie, ale Martyna zapowiedziała, że jeśli Azyl Arkham: Pingwin chwyci to będą kolejne tomy tej serii. Osobiście kilka z nich bym przytulił.
Batman returns
his books to the library

Offline Juby

« Odpowiedź #656 dnia: Nd, 26 Styczeń 2025, 12:17:19 »
Zwróciłem na to uwagę. Niestety obawiam się, że na następny tom wybiorą Jokera :P

Jeśli dobrze policzyłem, w 2025 Egmont planuje wydać jakieś 36 tytułów z Batmanem, lub innymi postaciami z jego otoczenia, czyli być może znowu pobije swój własny, ubiegłoroczny rekord (38). To + wciąż wydawane kolekcja Hachette = mamy naprawdę świetny czas na bycie fanem Batmana :)

Offline tomsawyer

• Polubień: 414
  • Żywych zwołuję, zmarłych opłakuję, gromy kruszę.
    • Rush Hemispheres
« Odpowiedź #657 dnia: Nd, 26 Styczeń 2025, 14:00:17 »
Czekam na jakieś porządne zapowiedzi dla mnie czyli cztery (!!!) tomy Usagiego, Dżakartę 2 (ostatni), Corto Maltese, Ptaka czasu (ostatni) i Gwiezdny Zamek.
To jest nas dwóch ;). Na wznowienie T3. Potwora z Bagien i Usagi Początek T2. przyjdzie czekać kolejny rok. Raczej światełka nie widać.
"Nie od razu Rzym zbudowano, oczywiście, z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego."

Offline OokamiG

« Odpowiedź #658 dnia: Nd, 26 Styczeń 2025, 14:48:53 »
Ja bym się obraził za dodruk tomów od IDW i druk brakujących w Usagim. Mam tylko grubasy z nim.

Offline 79ers

« Odpowiedź #659 dnia: Nd, 26 Styczeń 2025, 16:10:46 »
Po co dodruk chudego Usagiego - od 3 lat nie mogę tego sprzedać, a olx kilka razy zablokował ogłoszenie ze względu na zbyt niską cenę.  Niestety za mały piniondz i E nie dodrukowuje miękkiego Thorgala, Yansa czy Usagiego.