Autor Wątek: Wydawnictwo Lost In Time  (Przeczytany 658565 razy)

Marticos22 i 4 Gości przegląda ten wątek.

Offline Sędzia

Odp: Wydawnictwo Lost In Time
« Odpowiedź #2730 dnia: Dzisiaj o 10:27:08 »
To wystarczy napisać że to nie są dla mnie zapowiedzi. Ludzie odbierają taki wpis jak napisałem powyżej.

No i to napisał, własnymi słowami. To co proponujesz to jest trochę jak te historie ze szkół, że jak dziecko zrobi zadanie matematyczne prawidłowo, ale nie w sposób wymagany przez nauczyciela, to nie dostaje punktu/dobrej oceny.

Pomijam już, że w tych zapowiedziach jest mnóstwo kontynuacji, w związku z czym można je ocenić jako słabe po lekturze pierwszych tomów.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 10:29:21 wysłana przez Sędzia »

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2731 dnia: Dzisiaj o 10:50:17 »
Ilu ludzi, tyle opinii.

Ale najlepiej nie piszmy własnego zdania, a do każdej wypowiedzi obowiązkowo dodawajmy minimum 3 razy "moim zdaniem"/"według mnie"/"uważam"/"sądzę" i inne temu podobne (bo inaczej nikt się nie domyśli, że piszemy ze swojej perspektywy), i broń Boże nie wypowiadajmy się, jak coś nas nie interesuje/nie podoba nam się, co by się przypadkiem ktoś nie uraził.

Offline Xmen

« Odpowiedź #2732 dnia: Dzisiaj o 13:43:57 »
Zapowiedzi, które się najlepiej wydawcy sprzedają jak się okazuje (plus western), więc nie są słabe tylko nie jesteście docelowym odbiorcą. No chyba że zapoznaliście się wcześniej z treścią tych komiksów i rzeczywiście możecie potwierdzić, że są to słabe pozycje?
Ale niby w jaki sposób mają to potwierdzić? Ty w jaki sposób potwierdzisz, że są dobre? certyfikatem? czy zapoznałeś się wcześniej z treścią?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Dracos

« Odpowiedź #2733 dnia: Dzisiaj o 13:53:28 »
+1
Prawie same fantasy, historia i średniowiecze - trzy komiksowe gatunki, których najbardziej nie lubię.
-1
Prawie same fantasy, historia i średniowiecze - trzy gatunki które najbardziej lubię.

Online Saruto

« Odpowiedź #2734 dnia: Dzisiaj o 14:12:00 »
Zapowiedzi, które się najlepiej wydawcy sprzedają jak się okazuje (plus western), więc nie są słabe tylko nie jesteście docelowym odbiorcą. No chyba że zapoznaliście się wcześniej z treścią tych komiksów i rzeczywiście możecie potwierdzić, że są to słabe pozycje?
Tak jak pisałem DLA MNIE ;) Czytałem kilka komiksów Europejskich i były nudne. Po pierwszym tomie się poddałem. Szanuję, że komuś się to podoba i wydawca na tym zarabia kasę. Dobrze, że mają swoją niszę i dzięki temu mają swoich odbiorców. 
Natomiast DLA MNIE są słabe i na obecną chwilę 3 komiksy tylko wylądują na liście.

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #2735 dnia: Dzisiaj o 14:33:20 »
Losty mają ciekawie i rozsądnie skonstruowaną ofertę. Wprawdzie główny ich trzon wydawniczy do mnie nie trafia, ale mają rodzynki i dla mnie - Toppi, Segura/Ortiz, Caza, teraz Zanotto (znowu fajnie się uzupełnią ze Studiem Lain). Wydają sporo, z głową i porządnie, bardzo szanuję ich robotę.

Online studio_lain

« Odpowiedź #2736 dnia: Dzisiaj o 14:35:09 »
zerknijcie - bedzie od LiT kolejny komiks Zanotto :)

https://komiksopedia.pl/aktualnosc/zapowiedzi-lost-in-time-na-2026/
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Offline Horyzont Snu

« Odpowiedź #2737 dnia: Dzisiaj o 15:21:24 »
Jak widzę te zapowiedzi, to mam wrażenie że każdego miesiąca wydawnictwo Lost in Time wydaje to samo. Z tych zapowiedzi JA już na nic od nich nie kupię, poza trzema tytułami już wydanymi czyli Fafrydem i Szarymi kotkiem, Rozpruwaczem i Colorado train. Tak napisalem JA, bo JA tak uważam i jest to moje zdanie. 😐

Offline keram2

« Odpowiedź #2738 dnia: Dzisiaj o 16:44:45 »
zerknijcie - bedzie od LiT kolejny komiks Zanotto :)

https://komiksopedia.pl/aktualnosc/zapowiedzi-lost-in-time-na-2026/

To zdaje się przygody Falki - wcześniejsze od tych, które zaczął wydawać Amber.
Fajnie.

Online studio_lain

« Odpowiedź #2739 dnia: Dzisiaj o 16:53:50 »
nie tyle wczesniejsze co kompletne :)
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń