Autor Wątek: Gildia.pl  (Przeczytany 415839 razy)

Offline amsterdream

Odp: Gildia.pl
« Odpowiedź #2220 dnia: Pn, 23 Luty 2026, 21:34:26 »
To już wiadomo dlaczego od nich czasami takie porysowane komiksy przychodzą. Sporo tytułów leży na płasko a widzę że używają tych najzwyklejszych regałów. Pewnie czasami przesuwają po nich komiksy a te płyty są dość szorstkie. Sam używam takich regałów u siebie i do komiksów to się one raczej nie nadają. Ciekawie wyglądają również te ścianki zrobione kartonami :D
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #2221 dnia: Pn, 23 Luty 2026, 22:45:05 »
Typowa korpo gadka w którą nie bardzo nawet mi się chce wierzyć.

Czyli w sensie, przychodzi Prószyński i mówi, że masz zmienić sklep na magento (i nie daj Boże, żeby w tle była jeszcze konieczność dopasowania go do potencjalnego nowego ERP, który wdraża firma), a jak nie to możesz wypie****ać.
A Ty wstajesz i wychodzisz?

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #2222 dnia: Wt, 24 Luty 2026, 06:21:56 »
Raczej: wolałbym brutalną prawdę prosto w twarz, niż nawijanie waty na uszy. To o udanych testach przelało czarę goryczy.

Offline Xmen

« Odpowiedź #2223 dnia: Wt, 24 Luty 2026, 08:56:39 »
Nikt nie powie przecież "wybraliśmy najtańsza opcję, miało działać, ale nikt nie sprawdził". Gdyby tak to przedstawili padłyby zarzuty, że obrośli w piórka i są bezczelni.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Popiel

« Odpowiedź #2224 dnia: Pt, 27 Luty 2026, 17:17:58 »
To już wiadomo dlaczego od nich czasami takie porysowane komiksy przychodzą. Sporo tytułów leży na płasko a widzę że używają tych najzwyklejszych regałów. Pewnie czasami przesuwają po nich komiksy a te płyty są dość szorstkie. Sam używam takich regałów u siebie i do komiksów to się one raczej nie nadają. Ciekawie wyglądają również te ścianki zrobione kartonami :D

Wszystkie półki wyłożone są miękkimi kartonami, które nie robią rys nawet na niezafoliowanych komiksach.

Tak, byłem. Tak, widziałem

Offline Melkazir

« Odpowiedź #2225 dnia: Pn, 09 Marzec 2026, 20:54:30 »
Jesteście w stanie wrzucić coś do koszyka teraz? Od jakiejś godziny nie jestem w stanie, kręci się kółko w nieskończoność

Offline Melkazir

« Odpowiedź #2226 dnia: Wt, 10 Marzec 2026, 19:11:44 »
Stał się cud panowie. Gildia dodała widoczność procentową rabatów, ale jeszcze nie wszędzie

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2227 dnia: Wt, 10 Marzec 2026, 20:38:52 »
Fajnie, że jest procent od regularnej i od najniższej.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #2228 dnia: Śr, 11 Marzec 2026, 09:57:21 »
Chętnie bym to zamienił na wreszcie działającą funkcję pokazywania, że jakiś towar jest już w schowku.
Działa jak chce, raz poprawnie, a raz wcale. Parę razy już się naciąłem i kupiłem zdublowany egzemplarz jakiegoś komiksu. Teraz przy finalizacji zakupu zawsze muszę sprawdzać czy aby na pewno każda pozycja ląduję w koszyku jako "1 szt.". A przy przedsprzedaży od Lain nie ma przecież na to czasu, bo trwa walka o życie...

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2229 dnia: Śr, 11 Marzec 2026, 10:59:13 »
W ogóle to jest bez sensu, żeby do schowka dało się dodać więcej niż 1 szt., na co to komu?

Offline Pocztar

« Odpowiedź #2230 dnia: Śr, 11 Marzec 2026, 17:12:15 »
Nie no, możesz kupić dwie sztuki dla siebie (jedną do czytania, drugą w folii na półkę ;)). Możesz kupić komuś na prezent. Problemem jest dokumentne spieprzenie funkcji podkreślania, że coś już w koszyku masz :(

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2231 dnia: Śr, 11 Marzec 2026, 17:55:46 »
No mogę kupić dwie, ale na cholerę mi to w schowku, przecież mogę zmienić ilość sztuk w koszyku.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #2232 dnia: Cz, 12 Marzec 2026, 10:45:58 »
No mogę kupić dwie, ale na cholerę mi to w schowku, przecież mogę zmienić ilość sztuk w koszyku.

Też racja.

Offline kostuch

« Odpowiedź #2233 dnia: Pt, 27 Marzec 2026, 17:50:03 »
Mialem przerwe zakupowa na gildii w ostatnim czasie. Da sie jeszcze po tych zmianach laczyc zakupy czy juz nie ma takiej mozliwosci?
Mam złozone jedno zamowienie ktore czeka na premiere jednej z pozycji do polowy kwietnia. Po weekendzie chcialbym ustrzelic Barbare od SL jak wroci. Jest opcja zeby mi to pozniej systemowo w jedno polaczyli?

Offline nocny

« Odpowiedź #2234 dnia: Pt, 27 Marzec 2026, 18:23:30 »
Tak, ja mam 3 czy 4 zamówienia aktualnie połączone. Pisz albo w Uwagach podczas zamówienia albo mejlowo, mi zadziałały oba sposoby.