Autor Wątek: Spider-Man  (Przeczytany 551593 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grzegorz.cholewa

Odp: Spider-Man
« Odpowiedź #1500 dnia: So, 23 Październik 2021, 19:58:34 »
Będziesz czytał 10-latkowi własnoręcznie do poduszki.

Offline xanar

« Odpowiedź #1501 dnia: So, 23 Październik 2021, 20:06:28 »
To żart był.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline PawelC

« Odpowiedź #1502 dnia: So, 30 Październik 2021, 19:56:55 »
Ciekawostka, ktoś z PL wysłał Omarowi naszego SS-M od Muchy :).

Offline xanar

« Odpowiedź #1503 dnia: So, 30 Październik 2021, 23:33:13 »
Koleś ma kanał i tutaj też się udzielał, ale ostania rozmowa z Bazylem go chyba wykończyła bo przestał  :)
Xavier83

Offline sad_drone

« Odpowiedź #1504 dnia: So, 30 Październik 2021, 23:36:13 »
@PawelC Omar chyba nie zrobił researchu za dużego przed prezentacją komiksu, "this is from overseas" "in foreign language" nawet chyba nie sprawdził z jakiego kraju to xd.

@xanar Znam gościa z giełd sprzedażowych, na grupkach fb go też można spotkać chyba, bardzo sympatyczny hobbysta.
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline xanar

« Odpowiedź #1505 dnia: So, 30 Październik 2021, 23:54:45 »
Za dużego researchu to nie trzeba robić, zazwyczaj w każdej książce na pierwszej czy drugiej stronie jest napisane gdzie to wydrukowane :)

Offline michał81

« Odpowiedź #1506 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 04:44:30 »
Jeśli szukacie Xavier83 to on często udziela się na forum Avalonu.

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #1507 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 20:53:44 »
Za dużego researchu to nie trzeba robić, zazwyczaj w każdej książce na pierwszej czy drugiej stronie jest napisane gdzie to wydrukowane :)
Otóż to!

Wydanie pierwsze
Printed in Poland, 2021
Druk i oprawa: Białostockie Zakłady Graficzne S.A.

Offline death_bird

« Odpowiedź #1508 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 21:35:51 »
Grunt, że wiedział, że zza morza a nie z Kanady. Czego więcej wymagać od ludzi wg których świat wygląda mniej więcej tak:

8)  ;D
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Kandor

« Odpowiedź #1509 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 21:50:01 »
Po prostu użył takiego sformułowania, on go często używa na "zagranicę". Miał mało czasu, pewnie paczka niedawno przyszła, chciał pokazać ją jeszcze w tym odcinku bo widać że na nim i na jego żonie wydanie zrobiło wrażenie (i powinno). Sam pochodzi z Peru. Jak ktoś ogląda regularnie jego (zwłaszcza sobotnie) audycje na YT to pamięta, że prawie co odcinek pozdrawia kogoś z Polski ("Hello Poland"). Zawsze mu imponowało że oglądają go ludzie z całego świata. Też mnie troszkę zirytowało że się tak motał jak otworzył komiks i nie zaczął od razu chwalić jak to Polacy (ale znowu formalnie oddział skandynawskiego wydawcy :-)) świetnie wydają komiksy, ale może nie wyjeżdżajmy od razu z mapą w stylu tej z którejść części "Inwazji morderczych pomidorów" (tamta była lepsza) bo akurat Omar na coś takiego nie zasłużył.
« Ostatnia zmiana: Nd, 31 Październik 2021, 21:55:58 wysłana przez Kandor »

Offline Megatron

« Odpowiedź #1510 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 22:08:28 »
Oczywiście Omar powinien za przesłany komiks pochwalić wszystkich Polaków i przedstawić słupki jak rozwija się Polska. To taka mentalność z Wykop.pl że jesteśmy pępkiem Świata.

Offline death_bird

« Odpowiedź #1511 dnia: Nd, 31 Październik 2021, 22:10:25 »
Trochę luzu ludziska.
Przed włączeniem nagrywania naprawdę można otworzyć i zobaczyć z jakiego rejonu to jest.
A mapa jest żartem i tyle.
Pax.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline sad_drone

« Odpowiedź #1512 dnia: Pn, 01 Listopad 2021, 00:18:47 »
@Meagatron nie mogłoby mi być dalej do wykopków i kompleksów narodowych pt. "polska przejmuje ten film", po prostu tu wydało mi się niefajne że ktoś poświęcił się i wysłał na swój koszt egzemplarz komiksu z pewnie droga przesyłką a omarowi nawet nie chciało się sprawdzić z jakiego kraju to przyszło ;).
If I Had More Time, I Would Have Written a Shorter Letter.

Offline xanar

« Odpowiedź #1513 dnia: Pn, 01 Listopad 2021, 00:36:39 »
On tam tym streamie otwiera to na tej stronie gdzie to jest napisane, istnieje taka możliwość, że on po prostu nie wie takich rzeczy.

Offline PawelC

« Odpowiedź #1514 dnia: Pn, 01 Listopad 2021, 19:24:25 »
Stream był na żywo, paczkę z komiksem niespodzianką tyle co otworzyli przed pokazaniem go. Chyba nie ma co oczekiwać, że w takiej sytuacji wie się wszystko o jakimś wydaniu w obcym języku ;)