Czy taka kolejność: Rok Pierwszy - Świt Mrocznego Księżyca - Człowiek, który się śmieje - Nawiedzony Rycerz - Długie Halloween - Mroczne Zwycięstwo - Catwoman: Rzymskie Wakacje - Śmierć w Rodzinie - Zabójczy żart - Knightfall
ma sens? Nie będę miał żadnych dziur fabularnych? Warto coś jeszcze dodać?
Według mnie najlepiej czytać w poniższy sposób (sam planuję zrobić kiedyś taką powtórkę):

»

»

»

»

»

»

»

...
Potem jest już trudniej ze względu na postać Robina, którym było więcej chłopaków, a jeden z nich doczekał się nawet dwóch wersji (przed i po kryzysowej). Będziesz musiał sobie tę wiedzę uzupełnić innymi źródłami, aby nie mieć "dziur", bo w powyższej propozycji jedyne luki to brak originów kilku czarnych charakterów, których Batman w
Długim Halloween będzie już znał, a ty być może nie.
Nawiedzonego Rycerza trudno wpasować w kontinuum (można go czytać przed Halloween, ale sprawi to, że pierwsza część sagi Loeb-Sale będzie już 5-6 rokiem działalności Batmana w Gotham, czyli trochę późno), z kolei przed
Świtem Mrocznego Księżyca można, ale nie trzeba, wstawić jeszcze świetną historię
Turf wydaną u nas w TM-Semic 9/94. Wiem, że większość osób proponuje
Człowieka, który się śmieje, ale według mnie pierwsza wersja pierwszego spotkania z Jokerem wydana w TM-Semic 1/95 jest zdecydowanie lepsza.