wiec tak, wpadles - celowo pusciles baka w towarzystwie i teraz czujesz sie ofiara bo ktos zwrocil ci uwage ze smierdzi - ale zeby zastanowic sie na swoim dzialaniem i tym co piszesz nie przyszlo ci do glowy, nie?
ja widze leyek twoje wpisy i masa z nich jest toksyczna nie tylko w watkach SL
wiec jesli radzilem terapie to wciaz to podtrzymuje
niskie poczucie wartosci moze mocno utrudnic ci zycie - to nie zlosliwosc z mojej strony
tylko kumpelska porada
ludzie szczesliwi nie chca by inni byli nieszczesliwi
to proste jak drut
warto tez pomyslec skad problemy z zaufaniem i przypisywanie ludziom roznych dzialan bez dowodow
wiec zobaczyles ze nie dostrzegam sensu w okladkach
ale jakos nie widzisz ze wciaz systematycznie dbam o kontakt z ludzmi z forum
ale liczy sie tylko to co sie klei w twojej fantazji
i okej - mi to nie przeszkadza - zawsze beda leyki, masony i tomki 
i wreszcie wiesz czemu zaregowalem? bo obrazasz nie mnie, ale ludzi ktorzy mnie wspieraja
doponiguja i sie angazuja nazywajac ich sekciarzami
obrazasz fajnych ludzi chlopie, takich ktorym na czyms zalezy, ale to ty czujesz sie oczywiscie obrazony prawda?
wiec ja tu koncze ten dyskurs
jest taki stare anarchoslkie haslo - uwierz w siebie, a lepszy swiat stanie sie mozliwy
Miałem się już do tych Twoich majaków nie odnosić. Do tego, że jakieś swoje problemy przenosisz na innych to już się przyzwyczaiłem, ale jawne przekłamania muszę sprostować. Gdzie ja napisałem o sekciarzach?? Pisałem o fanatykach, a to zupełnie co innego. I podtrzymuje swoje zdanie. Fanatyk jest bezkrytyczny i takie postawy mamy w Twoim wątku niejednokrotnie. I w sumie nie uważam takiej postawy za jakąś złą, pewnie i mnie by się dało przypisać fanatyzm w jakiejś dziedzinie popkultury.
Jedyny kto pasuje do sekciarskiego opisu to Ty. Jakoś nikt się nie poczuł obrażony tym co napisałem, ale guru musiał wyjść przed szereg niby dla dobra ogółu.
Co do dbania o kontakt z ludźmi z forum - hehehe no kurde przecież to w Twoim interesie. Jakoś nie widzę Twojego udziału w innych tematach na forum oprócz tego który generuje Ci kasę

Twój wkład ogólnie w forum jako miejsce wymiany opinii w szerokim zakresie tematów szałowy nie jest.
Napisałeś bardzo niezręcznego (łagodnie mówiąc) posta, olewczego wobec tych co Cię dotychczas wspierali, a jak Ci to wykazałem to teraz próbujesz całe zło na mnie scedować.
Domyślam się, że za moje toksyczne wypowiedzi to masz na myśli te, gdzie wykazuje kombinatorstwo, brak jakości i inne wady wydawców? No z Twojego punktu widzenia możesz to tak odbierać. Wskaż mi coś innego, gdzie np. obrażam pierwszy jakiegoś użytkownika (z czym Ty nie masz problemu), bo pisać takie ogólne farmazony to łatwo.
Ja tylko dodam, że była tu w pewnym momencie dyskusja przy wyborze okładki Slaine: Pogromca smoków, że nie będzie tej która wygrała na forum (ta niesławna czerwona) i wiecie co się stało? Arek dał się przekonać i forum dostało swoją LIMITOWANĄ. Efektem jest to, że jest to okładka do tej pory jest do kupienia. Limitowana czarno biała się sprzedała, podstawowa której jest najwięcej też się sprzedała (mówię tu oczywiście o gildii, bo na komiksiarni cały czas dostępna, ale pewnie jakieś ostatnie sztuki). Forum nie dowiozło, więc nie jestem zaskoczony, że tym razem całe głosowanie na Witchblade jest robione na facebooku.
Jest i @michal81 obrońca wydawców, przeciw forumowiczom zawsze jak są wydawcy atakowani