Autor Wątek: Studio Lain - wybór okładek  (Przeczytany 70414 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekrusłan

Odp: Studio Lain - wybór okładek
« Odpowiedź #675 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 19:07:25 »
To rozkoszne jak forumowa sekta została sprowadzona na ziemię przez swój obiekt uwielbienia.

Offline bocik

« Odpowiedź #676 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 19:11:35 »
Jesteś pięknie nienaprawialny... chociaż chciałoby się napisać: zjebany.
« Ostatnia zmiana: Śr, 04 Marzec 2026, 19:13:27 wysłana przez bocik »

Offline Leyek

« Odpowiedź #677 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 20:34:10 »
ale ja lubie czuc dobrze ze soba :)

A najlepiej się czujesz ze sobą wyzywając tych co mają odmienne zdanie albo wykażą Ci fałsz czy oportunizm w Twoich słowach czy czynach, nie?
Pewnie jest to jakaś sklasyfikowana jednostka chorobowa, ale w tym zakresie to już się lepiej ode mnie znasz.

Offline tomekrusłan

« Odpowiedź #678 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 20:59:32 »
Jesteś pięknie nienaprawialny... chociaż chciałoby się napisać: zjebany.

Hehe trafiony w szczepionkę. Ty się wściekaj na wydawcę, który ma wasze głosy w poważaniu a nie na mnie.

Offline Michał

« Odpowiedź #679 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 21:00:50 »
Na tym forum zdecydowanie przydałby się jakiś temat jak bole bitwy żeby przeciętni użytkownicy niezainteresowani mierzeniem długości siurów mogli pominąć wasze potyczki słowne.  ;)

Offline studio_lain

« Odpowiedź #680 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 21:02:28 »
przyjrzyj sie swoim wpisom kolego - tam jest tylko "jad" - a nie odmienne zdanie :)
ciebie nie intresuje rozmowa czy wymiana opinii

nikt cie tez nie wyzwal, przynajmniej ja, grzecznie ci zasugerowalem ze piszesz glupoty
Plany Studia Lain - orientacyjne

Wraithborn - przedsprzedaż 20.04, gidia godz 12
Miraże Druilett - przedsprzedaż gildia, smak liter, komiksiarnia
Vanish - w Smaku liter i Komiksiarni
Oko Odyna - druk
Nevada - przedsprzedaz 27.04
Witchblade - przedsprzedaz 4.05
Drifter - skład

Offline Leyek

« Odpowiedź #681 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 21:26:48 »
Na tym forum zdecydowanie przydałby się jakiś temat jak bole bitwy żeby przeciętni użytkownicy niezainteresowani mierzeniem długości siurów mogli pominąć wasze potyczki słowne.  ;)

Przecież ten temat i tak już jest martwy, bo kilka-kilkanaście głosów na okładki nikogo nie interesuje (a ile to klikania i wklejania zdjęć) ;)

przyjrzyj sie swoim wpisom kolego - tam jest tylko "jad" - a nie odmienne zdanie :)

nikt cie tez nie wyzwal, przynajmniej ja, grzecznie ci zasugerowalem ze piszesz glupoty

Jak widzisz w swoim mniemaniu "jad" to powinieneś zignorować, ale widocznie ten wyobrażony przez Ciebie jad jednak jest celny, że nie jesteś w stanie.
Ale faktycznie jak na Twoje standardy "głupek/głupiec" to jest lajcik. Kiedyś wysyłałeś do psychiatry :P

Offline Michał

« Odpowiedź #682 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 21:33:11 »
Przecież ten temat i tak już jest martwy, bo kilka-kilkanaście głosów na okładki nikogo nie interesuje (a ile to klikania i wklejania zdjęć) ;)

Piszę ogólnie. Często jak się wchodzi na forum i chce czegoś dowiedzieć to trzeba przelecieć 5 stron wykłócania się kto ma rację, nawet jak dyskusja dawno odbiegła od tematu. Wydaje mi się, że szarego czytelnika tego forum to nie interesuje, ale to może tylko mi się wydaję i tylko mnie to męczy. A wątek chyba dalej zostaje otwarty bo skoro część z was  nie korzysta z Fb, a chce dodać głos w wyborze okładek to dalej ma tutaj wybór powiedzenia które go interesują, a przynajmniej tak odebrałem odpowiedź Arka.

Offline death_bird

« Odpowiedź #683 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 22:05:46 »
Ależ robicie aferę: zasady kapitalizmu są proste: jeżeli masz towar, który pójdzie niczym woda to nie inwestujesz w reklamę, bo szkoda czasu i nakładów. Proste jak drut i do tego wyłożone kawa na ławę.
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline tomekrusłan

« Odpowiedź #684 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 23:25:35 »
Ależ robicie aferę: zasady kapitalizmu są proste: jeżeli masz towar, który pójdzie niczym woda to nie inwestujesz w reklamę, bo szkoda czasu i nakładów. Proste jak drut i do tego wyłożone kawa na ławę.

No popatrz, a niektórym tutaj się wydawało, że tworzą jakąś społeczność, wręcz rodzinę i bronili SL przed jakąkolwiek krytyką. Wyszło jak zawsze - stali się zbędni jak już pomogli w napędzeniu biznesu, który stał się samograjem przez hype nieproporcjonalny do jakości wydawanych tytułów. Nawet takiego przeciętniaka jak "Oko Odyna" udało się opylić. 

Offline Leyek

« Odpowiedź #685 dnia: Śr, 04 Marzec 2026, 23:54:55 »
No popatrz, a niektórym tutaj się wydawało, że tworzą jakąś społeczność, wręcz rodzinę i bronili SL przed jakąkolwiek krytyką. Wyszło jak zawsze - stali się zbędni jak już pomogli w napędzeniu biznesu, który stał się samograjem przez hype nieproporcjonalny do jakości wydawanych tytułów. Nawet takiego przeciętniaka jak "Oko Odyna" udało się opylić. 

I jeszcze dalej sobie wmawiają, że ich głos będzie miał jakiekolwiek znaczenie ("tak odebrałem słowa Arka"). Nawet jak guru wprost wszystkich zlał i poszedł liczyć szekle zamiast klikać zdjęcia okładek.

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #686 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 00:13:18 »
Parafrazując słowa pewnej znanej na południu kraju piosenki:
- O mój k-specu, umierasz mi w biały dzień.

Offline studio_lain

« Odpowiedź #687 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 10:48:27 »

eee? :) kazdy spec od marketingu powie ci ze zwlascza jak ci dobrze idzie powinnienes wzmocnic dzialania reklamowe by podtrzymywac obecnosc marki - reklama pomaga na starcie, w zapasci nigdy, stad wazne by utrzymywac trend

ja napisalem wyraznie czemu przestalem wrzucac tu ilustracje
ale kilka osob slusznie zauwazylo ze nie tylko je tu wybierano
ze byly merytoryczne dyskusje o doborze pakietow , logach itp
co mi zupelnie umknelo

Oko Odyna - druk
Drifter - skład

Offline szulig

« Odpowiedź #688 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 10:58:25 »
Wchodzę od czasu do czasu bo lubię zerknąć jakie okładki są proponowane do przyszłych wydań. I co ja widzę? Regularna napierdalanka. Nikt nie odpuszcza. Nie ma sie co dziwić, że ciągle gdzieś na świecie spadaja bomby bo ludzie nie potrafią odpuścić, dogadać się. Kolejny temat do unikania. Już tak mało ich zostało do przeglądania, gdzie nie ma gównoburzy....

Offline studio_lain

« Odpowiedź #689 dnia: Cz, 05 Marzec 2026, 10:58:42 »

Jak widzisz w swoim mniemaniu "jad" to powinieneś zignorować, ale widocznie ten wyobrażony przez Ciebie jad jednak jest celny, że nie jesteś w stanie.
Ale faktycznie jak na Twoje standardy "głupek/głupiec" to jest lajcik. Kiedyś wysyłałeś do psychiatry :P

wiec tak, wpadles - celowo pusciles baka w towarzystwie i teraz czujesz sie ofiara bo ktos zwrocil ci uwage ze smierdzi - ale zeby zastanowic sie na swoim dzialaniem i tym co piszesz nie przyszlo ci do glowy, nie?
ja widze leyek twoje wpisy i masa z nich jest toksyczna nie tylko w watkach SL
wiec jesli radzilem terapie to wciaz to podtrzymuje
niskie poczucie wartosci moze mocno utrudnic ci zycie - to nie zlosliwosc z mojej strony
tylko kumpelska porada
ludzie szczesliwi nie chca by inni byli nieszczesliwi
to proste jak drut
warto tez pomyslec skad problemy z zaufaniem i przypisywanie ludziom roznych dzialan bez dowodow
wiec zobaczyles ze nie dostrzegam sensu w okladkach
ale jakos nie widzisz ze wciaz systematycznie dbam o kontakt z ludzmi z forum
ale liczy sie tylko to co sie klei w twojej fantazji
i okej - mi to nie przeszkadza - zawsze beda leyki, masony i tomki :)

i wreszcie wiesz czemu zaregowalem? bo obrazasz nie mnie, ale ludzi ktorzy mnie wspieraja
doponiguja i sie angazuja nazywajac ich sekciarzami
obrazasz fajnych ludzi chlopie, takich ktorym na czyms zalezy, ale to ty czujesz sie oczywiscie obrazony prawda?

wiec ja tu koncze ten dyskurs

jest taki stare anarchoslkie haslo - uwierz w siebie, a lepszy swiat stanie sie mozliwy

« Ostatnia zmiana: Cz, 05 Marzec 2026, 12:54:51 wysłana przez studio_lain »

Oko Odyna - druk
Drifter - skład