1. To był tylko żart z tego nieobecnego, bez którego nie możesz żyć 
2. Skoro potrafili ruszyć z drugą kolekcją Marvela wydając od dwóch lat Marvel Origins to nie widzę przeszkód by pół roku po zakończeniu jedynej kolekcji DC ruszyć z nową kolekcją DC.
O kurde, nie wiedziałem, że znowu przesunęli Gargulca
Byłem przekonany, że trafi do sprzedaży lada dzień (18 luty).
1. W takim razie wybacz, nie zrozumiałem, żartu. I potrafię żyć, o to się nie martw, wreszcie mogę właśnie np prowadzić normalne dyskusje o komiksach, a nie odpowiadać na bzdury i kłamstwa jego.
2. Tylko wiesz, Marvel Origins jest specyficzną kolekcją która tylko i wyłącznie skupia się na latach 60, dotąd w WKKM czy SBM i przez Egmont ten materiał był pomijany. Kolekcja Batmana to w głównej mierze ten same case co BiZ - czyli komiksy z lat 70 do współczesnych, ale tylko z Batmanem. Można więc powiedzieć, że to samo. Ile ci się znajdzie ludzi którzy 5 lat zbierali BiZ i mają 120 tomów na półce, i zdecyduje się kupić kolejną podobną kolekcję.
Zauważ, że Must Have wystartowało parę lat po zakończeniu WKKM i SBM - właśnie dlatego, że zdawali sobie sprawę, że ludzie nie kupią znów kolekcji która w głównej mierze daje komiksy z tych samych lat i z tej samej stajni. I co najważniejsze serwuje niektóre tomy które już były. Marvel Origins ma ten plus, że właśnie to są nowości w 95%.
Batman wizerunkowo jest świetną opcją - tylko właśnie Egmont, ale i w BiZ dostaliśmy dużo tomów z nim - zwyczajnie jest go na rynki tyle, że cała kolekcja poświęcona tylko i wyłącznie mu, jest moim zdaniem pozbawiona sensu.