Hehe, no pewnie, lepiej w ogóle nie wydać tego i problem z głowy

Bosz, myślenie po najniższej linii oporu.
I wiesz drogi Pestak dlaczego w Usagim nie ma takiego znaczka? Ponieważ jak już masz tam pokazane samobójstwa to są to seppuku - japońskie rytualne samobójstwo, coś co jest związane z kulturą Japonii.
Z tego samego powodu w podręczniku od historii nie ma ostrzeżenia, że będziemy czytać o zabójstwie miliardów ludzi.
Bo to jest historia, to się działo w rzeczywistości, i każdy czytelnik sięgając po książkę od historii, lub komiks który jest osadzony w jakiś realiach może spodziewać się takich treści. To tak jakby w Medalionach Nałkowskiej, dziwić się, że masz tam opisy z obozów koncentracyjnych.
Ale cóż widzę Pestak, że to dla ciebie ciężkie do zrozumienia. Ale hej, czego ja oczekuję od narcyza.
Nie powiem, rozbawiłeś mnie tym tekstem, że skoro się troszczą tak o nich to nie powinni w ogóle tego wydać. Oj jakie myślenie po najniższej linii oporu, bo przecież hej, po co właśnie kompromis jaki zastosowali? Najeloeik zakazać, nie wydać, i problem z głowy! Prawda? Prawda...?
Pogrążasz się z każdym wpisem co raz bardziej, nie sądziłem, że to możliwe, ale jednak możliwe.