Autor Wątek: Egmont.pl  (Przeczytany 349166 razy)

Offline dinogal

Odp: Egmont.pl
« Odpowiedź #1515 dnia: Śr, 04 Luty 2026, 17:44:49 »
Gluta, a czy jest szansa żeby wróciło sortowanie po nazwie? Bo teraz trzeba przewalać całą liste szukając ile jest z danej serii

edit: czy wrócą Transmetropolitan 2 i 3, Eisner Żyd fagin i Umowa z Bogiem?
« Ostatnia zmiana: Śr, 04 Luty 2026, 18:05:13 wysłana przez dinogal »

Offline Pabloff

« Odpowiedź #1516 dnia: Śr, 04 Luty 2026, 18:21:49 »
glutamiluta, a czy jest szansa, że wróci Elektra Assassin? Czy definitywnie zszedł już cały nakład?

Kilkanaście lat temu, gdy zobaczyłem kadry z tego komiksu w książce profesora Szyłaka, liczyłem na jego publikację w Polsce. W końcu się ukazał, a ja zapomniałem o nim na całe 10 lat. ::)

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1517 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 08:38:15 »
Czy jest jeszcze szansa, że wrócą brakujące tomu All-New Wolverine, czyli Cztery siostry i II wojna domowa?

Wszystkie braki domawiam w poniedziałki, dostawa jest na pt po południu - najlepiej wiec w weekend patrzec czy braki wrociły.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1518 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 08:39:57 »
Gluta, a czy jest szansa żeby wróciło sortowanie po nazwie? Bo teraz trzeba przewalać całą liste szukając ile jest z danej serii

nie bardzo rozumiem
sortowanie zobaczę, ale powiedz mi czego szukasz, może jest prostszy sposób

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #1519 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 08:40:31 »
glutamiluta, a czy jest szansa, że wróci Elektra Assassin? Czy definitywnie zszedł już cały nakład?

Kilkanaście lat temu, gdy zobaczyłem kadry z tego komiksu w książce profesora Szyłaka, liczyłem na jego publikację w Polsce. W końcu się ukazał, a ja zapomniałem o nim na całe 10 lat. ::)

nic nie wiem o dodruku

Offline Toranga

« Odpowiedź #1520 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 08:58:39 »
Wszystkie braki domawiam w poniedziałki, dostawa jest na pt po południu - najlepiej wiec w weekend patrzec czy braki wrociły.

Ok. Dzięki za cynk!

Offline xanar

« Odpowiedź #1521 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 13:55:30 »

Jaki dodruk, jak to przez dziesięć lat nie mogło się sprzedać i było parę razy na wyprzedażach po 50%.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Online LoneWolf

« Odpowiedź #1522 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 15:22:23 »
Brakujące tomy Wonder Woman Rucki z DC Rebirth wrócą czy już nakłady się skończyły?

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1523 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 15:23:58 »
Dodruków na pewno nie będzie.

Offline Pestak

« Odpowiedź #1524 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 19:39:34 »

Mało straciłeś. Jest to jeden z nielicznych tak bardzo niestrawnych komiksów, że nie zmusiłem się żeby go dokończyć. Porzuciłem lekturę w połowie.

Offline Pabloff

« Odpowiedź #1525 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 19:50:35 »

Jaki dodruk, jak to przez dziesięć lat nie mogło się sprzedać i było parę razy na wyprzedażach po 50%.

Ale ja akurat nie o dodruk pytałem, bo nawet na niego nie liczę: glutamiluta pisała (w odpowiedzi na pytanie Kadeta), że coś jest chwilowo niedostępne i będzie to domawiać. Przez powrót rozumiałem chwilową niedostępność obecnego wydania Elektry i jego domówienie, a nie dodruk. gluta też mnie nie zrozumiała, ale z kontekstu wyszło, że już tego nie kupię. Miałem 10 lat, więc widocznie nie zależało mi jakoś szczególnie. ::)

Mało straciłeś. Jest to jeden z nielicznych tak bardzo niestrawnych komiksów, że nie zmusiłem się żeby go dokończyć. Porzuciłem lekturę w połowie.

Dzięki za opinię. Trochę mnie pocieszyłeś. ;) Aczkolwiek są też na pewno zwolennicy tego tytułu – zawsze jednak najlepiej samemu to zweryfikować.

Offline xanar

« Odpowiedź #1526 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 20:57:50 »
Ale skąd ci domówią jak to wszędzie niedostępne.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Kadet

« Odpowiedź #1527 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 21:00:58 »
Ale skąd ci domówią jak to wszędzie niedostępne.

Niektóre tomy z wyprzedaży Egmontu robią się niedostępne, a za kilka dni wracają na stan, w miarę jak Glutamiluta domawia kolejne partie. Tomy "Lucky Luke'a" na przykład znikają i wracają, znikają i wracają... Pabloff chciał się dopytać, czy coś takiego stało się z "Elektrą" i zaraz wejdzie jeszcze kolejna partia z magazynu, czy raczej ten ostatni rzut wyprzedał się na amen.
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Offline Pabloff

« Odpowiedź #1528 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 21:12:29 »
Niektóre tomy z wyprzedaży Egmontu robią się niedostępne, a za kilka dni wracają na stan, w miarę jak Glutamiluta domawia kolejne partie. Tomy "Lucky Luke'a" na przykład znikają i wracają, znikają i wracają... Pabloff chciał się dopytać, czy coś takiego stało się z "Elektrą" i zaraz wejdzie jeszcze kolejna partia z magazynu, czy raczej ten ostatni rzut wyprzedał się na amen.

Dokładnie tak było. Dodam jeszcze, że spodziewałem się negatywnej odpowiedzi, ale chciałem się upewnić, żeby w razie czego już móc złożyć zamówienie na inne tytuły.

Online Castiglione

« Odpowiedź #1529 dnia: Cz, 05 Luty 2026, 21:18:02 »
Dzięki za opinię. Trochę mnie pocieszyłeś. ;) Aczkolwiek są też na pewno zwolennicy tego tytułu – zawsze jednak najlepiej samemu to zweryfikować.
Podejrzewam, że w tym przypadku było to "niestrawne" już z samego faktu, że nie było to kolejne taśmowe superhero (casus Bazyliszka). Więc polecałbym jednak samemu się przekonać.