Autor Wątek: Wydział 7  (Przeczytany 228672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KubciO

Odp: Wydział 7
« Odpowiedź #690 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 17:19:37 »
Tradycyjnie biorę obie okładki. Zaraz dojdzie do tego, że wezmę dwa slipcase'y... :P

Offline Szekak

« Odpowiedź #691 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 18:23:29 »
No dwa slipcasey powinny byc, juz o tym mowilem, zeby dwa wzory dali. ;)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline turucorp

« Odpowiedź #692 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 19:28:28 »
No dwa slipcasey powinny byc, juz o tym mowilem, zeby dwa wzory dali. ;)

Mam gotowy wzór na drugi, ale najpierw musimy wiedzieć jakie jest zainteresowanie. Niestety zaliczyliśmy poślizg (nie z naszej winy) i slip wchodzi na KS w ostatniej chwili.
Nie widzę większego problemu, żeby zrobić slipcase na drugi sezon i dostarczyć go razem z pierwszym w jednej przesyłce z zamówieniem ze zbiórki na KS.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Szekak

« Odpowiedź #693 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 20:05:20 »
Miałem na myśli po dwa do każdego sezonu, żeby było na limitki. :P
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline turucorp

« Odpowiedź #694 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 20:13:29 »
Miałem na myśli po dwa do każdego sezonu, żeby było na limitki. :P

hehe... kurcze, nawet nie wiem jak to by trzeba było numerować o_O'
Slipcase, prosto z rąk introligatorki :)
https://www.facebook.com/wydzial7komiks/posts/753744855242400?notif_id=1608148741660036&notif_t=page_post_reaction&ref=notif
« Ostatnia zmiana: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:00:40 wysłana przez turucorp »
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Online OokamiG

« Odpowiedź #695 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:00:37 »
Jakoś trzeba zaktualizować próg na kickstarterze, żeby dostać slipcase?

Offline turucorp

« Odpowiedź #696 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:03:01 »
Jakoś trzeba zaktualizować próg na kickstarterze, żeby dostać slipcase?
Kurcze, Tomek już walczy razem z moderatorami na KS, coś się (tradycyjnie) pochrzaniło. Powinien być w add-ons.

Offline Alfman

« Odpowiedź #697 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:14:41 »
Kurcze, Tomek już walczy razem z moderatorami na KS, coś się (tradycyjnie) pochrzaniło. Powinien być w add-ons.

I jest  :)

Offline turucorp

Offline Takesh

« Odpowiedź #699 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:16:07 »
Poza Kickstarterem slipkejs bedzie do zdobycia???

Offline turucorp

« Odpowiedź #700 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:23:57 »
Poza Kickstarterem slipkejs bedzie do zdobycia???
Tak, ale jeszcze nie wiem jak, księgarnie mogą mieć problem z dystrybucja samego slipcase (pakowanie, zabezpieczenie itd.)

Offline Takesh

« Odpowiedź #701 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:25:08 »
Trzymam kciuki 😀

Online OokamiG

« Odpowiedź #702 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 21:58:51 »
Klikam to add-ons, ale nie działa.

Offline turucorp

« Odpowiedź #703 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 22:06:09 »
Klikam to add-ons, ale nie działa.
Powyżej linkowałem do instrukcji (trzeba wejść w pełną rozmowę), problem pojawia się podobno na androidzie, na windzie wszystko gra.

Offline horror

« Odpowiedź #704 dnia: Śr, 16 Grudzień 2020, 22:07:40 »
ja przed chwilka wsparlem i potwierdzam ze slipcase byl jako add-on.