Autor Wątek: Tomb Raider  (Przeczytany 26597 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lobo

Odp: Tomb Raider
« Odpowiedź #120 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 10:57:33 »
Jakim defektem?

Offline Alois

« Odpowiedź #121 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 12:29:57 »
Do takich szczegółów nie mam niestety dostępu, ale musiał on być dosyć poważny bo rzeczona księgarnia wszystkie te egzemplarze odesłała do wydawcy.

Offline Takesh

« Odpowiedź #122 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 13:43:03 »
Może chodzi o brak korekty?

Offline OokamiG

« Odpowiedź #123 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 14:46:10 »
Ale to by nie dotyczyło tylko jednej księgarni, tylko całego nakładu.

Offline bluespark21

« Odpowiedź #124 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 15:49:03 »
Mam to samo, najpierw w Smaku Liter miała być wysyłka 16 lipca, później 20 a dziś dostałem wiadomość jak kolega wyżej. Zamawiałem tomy 1,2,3.

Offline Alois

« Odpowiedź #125 dnia: Śr, 22 Lipiec 2026, 17:52:37 »
Jeszcze sprostuje że chodzi o tomy 2 i 3 , poprzednio błędnie wskazałem 1 i 2. Z jedynką jest wszystko w porządku, ten tom był wydany wcześniej.

Offline bluespark21

« Odpowiedź #126 dnia: Pt, 24 Lipiec 2026, 12:25:59 »
U  mnie już spakowane i wysłane. Dam znać co z komiksami jak kurier przywiezie, może jutro a jak nie na pewno w poniedziałek.

Offline michał81

« Odpowiedź #127 dnia: Pt, 24 Lipiec 2026, 14:37:34 »
@Alois czy zapytałeś jaki to defekt? Czy tylko coś usłyszałeśbo ktos gdzies komuś kiedyś napisał? Wydawca nie informował oficjalnieo żadnym defekcie. Mam od tygodnia tom 2 i 3 w nowym wydaniu i nic nie rzuciło mi się w oczy, a specjalnie przeglądałem. Powiem tylko, że defektek ksieganie też określają np. uszkodzone okładki i po prostu reklamują u wydawcy/hurtowni gdzie kupili.

Offline Lobo

« Odpowiedź #128 dnia: Pt, 24 Lipiec 2026, 22:18:28 »
Myślę że tak właśnie było czyli jakaś wada okładki bo skąd by wiedzieli że cała partia z defektem

Offline Alois

« Odpowiedź #129 dnia: Pt, 24 Lipiec 2026, 23:59:38 »
@Alois czy zapytałeś jaki to defekt? Czy tylko coś usłyszałeśbo ktos gdzies komuś kiedyś napisał? Wydawca nie informował oficjalnieo żadnym defekcie. Mam od tygodnia tom 2 i 3 w nowym wydaniu i nic nie rzuciło mi się w oczy, a specjalnie przeglądałem. Powiem tylko, że defektek ksieganie też określają np. uszkodzone okładki i po prostu reklamują u wydawcy/hurtowni gdzie kupili.

Nie usłyszałem bo ktoś gdzieś komuś  kiedyś napisał tylko napisała do mnie księgarnia po złożeniu zamówienia na te komiksy. Nie dopytywałem co to konkretnie za defekt (malo dla mnie istotne skoro te
egzemplarze i tak mają być wymienione) ale raczej nie chodziło o uszkodzoną okładkę skoro dotyczyło to niemal całej partii komiksów które ta księgarnia dostała. Chyba że karton z komiksami dla tej księgarni wypadł z TIRa na autostradzie i został potem rozjechany przez inne auta.