Zastanawiałeś sie po co jesteś w tym dziale? Krytykujesz nie tylko serie Epic, nie tylko McFarlane ale nawet prywatnych użytkowników. Bo wiesz to jest strata czasu nie tylko dla Ciebie ale też dla innych.
Całe szczęście, że nie krytykuje państwowych użytkowników.
Jak już, to ktoś mnie skrytykował i do tego można powiedzieć, że obraził napisał coś o bredzeniu, także mnie mogą obrażać ale ja już nie mogę (nawet nikogo nie obraziłem), no ciekawe

Chyba, że mu też napiszesz żeby się zastanowił nad sobą.
To już nie można krytykować artysty

Ale też go pochwaliłem, ale tego to już nie zobaczyłeś, jakoś strasznie wybiórczo czytasz to forum.
Co ty za głupoty znowu wypisujesz ? Jaką serię epic ci krytykuje, mam prawie wszystkie epici jakie wyszły po angielsku, oprócz paru postaci, które mnie nie obchodzą, uważam, że to jedna z najlepszy inicjatyw wydawniczych na jakie wpadł Marvel. Krytykować mogę niektóre wasze życzeniowe plany wydawnicze, które są nierealne na polskim rynku, Jak na przykład X-men Claremonta no ja mogę się nie znać, ale nawet Motyl napisał, że to nierealne, ewentualnie jakaś poszatkowana kolekcja. No to jak to jest nierealne do wydania (końcówka lat 70-tych) no to ja nie wiem co jest z tego okresu.
No to wrzuć mnie do ignorowanych i pozamiatane, rozwiązałem twoje problemy z moją osobą, nie musisz dziękować.
Okej, ale dzieła kultury mogą być omawiane ponadczasowo więc jeżeli ktoś nie miał okazji się wypowiedzieć to chyba mu tego nie zabronimy
Temat jest obszerny.
No ktoś może się wypowiedzieć a ja już nie mogę, bo bredzę

, zakładam, że ten ktoś nie użył opcji szukaj, bo nie napisałby takiego posta chyba, że to była jakaś prowokacja