Eguarocku, zauważyłem, że masz kompleksy. Mamy różne zdanie na pewne tematy, ale sądzę, że za bardzo to przeżywasz. Wyciągnąłeś trochę starych postów, jednak zapomniałeś nadać im właściwy kontekst.
Mamy 2019 rok. I nie mamy NIC. Nie było Epiców, nie było żadnych zapowiedzi nowych tomów Spider-Mana oprócz aktualnych serii wydających przez Egmont. I gdy pojawiła się zapowiedź kolekcji, która wypełniłaby tą niszę, to jarałem się nią bardzo mocno, to zauważyłeś wyciągając moje wypowiedzi. I co się stało? Kolekcja nie wyszła, czekaliśmy, kolejne terminy się nie sprawdzały.
A tu nagle Egmont zapowiada aż trzy Epici i potem Mucha Spectaculara, to był piękny okres. I tak, wtedy zmieniłem zdanie. Zrozumiałem, że się myliłem. Kolekcja była niepotrzebna. Potrzebujemy wartościowych tomów, takie jakie mamy na półce. Mam je na półce w tej nowej, wielkiej szafie z Ikei i patrzę na nie z dumą.
Uważam, że nie mam się czego wstydzić. Moje dawne posty odzwierciedlają tamtejszą sytuację na rynku, a jak widać moje myślenie ewoluowało w dobrym kierunku. Rynek też ewoluował w dobrym kierunku. Wolałbym żebyś się do tego odnosił niż manipulować tutaj starymi wypowiedziami. Posty, które zapodałeś tylko potwierdzają, że moje obecne zdanie o kolekcjach jest jak najbardziej właściwe.