Nikt go nie zna? To aż mało prawdopodobne. Nie mówię żebyście mi dali jego numer telefonu czy adres ale ktoś na takim forum go powinien znać.

Już w poprzedniej wypowiedzi skrótowo skomentowałem temat, ale mogę jeszcze raz...
Jak byłem aktywny na forum Imdb to użytkownicy chodzili na pączki z M. Scorsese, przez chwilę byłem na Filmwebie to normalnie u Smarzowskiego się użytkownicy spotykali. A to jeszcze nic - na Tom's Hardware informacje prosto od Gatesa! Ah, te fora internetowe...

Wybacz że coś burzę, ale z osób co się wypowiadają najbliżej TK to jest chyba Gluta będąca tutaj pośrednio w celach promowania Egmontu (
edit: i to nawet nie wydawnictwa, a sklepu). Autorzy - raczej mają co robić na co dzień zamiast wypowiadania się tutaj (chociaż są wyjątki

). Nawet osoby z wydawnictw rzadko tu siedzą (pomijając de facto promocję jak w przypadku Studia Lain). Spróbuj poszukać info na Facebooku, trochę znanych w kraju nazwisk z komiksowa (twórcy ale też np. tłumacze itp.) jest na dużych grupach... Nic się nie dowiesz, ale poszukać możesz, powodzenia
edit2: może się mylę, ale na Gildii zbierane były pytania do E, na spotkaniach były zadawane, więc ktoś od takich spotkań na konwentach był na starym forum podejrzewam. Obecnie nie przypominam sobie żeby tutaj zbierane były pytania, tylko Facebook (chociaż mogłem i przeoczyć na forum kiedyś)...