Moja opinia o najnowszym tomie
Ziemi Niczyjej (click, lub PPM i Otwórz link w nowej karcie):

W poniedziałek skończyłem też
Batman Imposter i miałem napisać do niego recenzję, ale w sumie w większości zgadzam się z Radkiem z poniższego video, więc po prostu polecam obejrzeć:
Również zwróciłem uwagę na wpadkę w opisie z okładki, że Batman działa pierwszy rok, choć w środku jest mowa o tym, że pojawił się trzy lata temu, i też jestem zachwycony stroną wizualną (choć czasami bywała nieczytelna, co najmniej dwa panele do dziś - mimo dokładnego im się przyglądania - pozostają dla mnie zagadką). Całościowo, pomimo mało zaskakującego twistu, niepotrzebnego race-swappingu Leslie Thompkins i niedosytu elementów rated-R w komiksie z DC Black Label = świetna rzecz! Przeczytałem praktycznie na raz (zrobiłem tylko krótką przerwę na obiad między drugim, a trzecim rozdziałem), super ukazanie akcji, klimat i reinterpretacja kilku postaci.
Ja na liście wybitnych komiksów z Batmanem dałbym (lista subiektywna oczywiście)
(...)
- Imposter (najlepszy współczesny Batman jakiego czytałem od dawna i na pewno najlepszy komiks wydany u nas z implantu DC Black Label)
Pierwszy odhaczony

Dzięki za
polecajkę, być może rzeczywiście to najlepszy DC Black Label jakiego czytałem (w moim top3) i na pewno jeden z lepszych współczesnych komiksów z Batmanem jakiego przeczytałem. Teraz
Superprzyjaciele Kinga polecane przez
@bibliotekarza 
(będę zamawiał w tym tygodniu)