Subiektywne podsumowanie roku 2025 w Egmoncie 
Generalnie mogę się zgodzić jedynie z kilkoma wyborami pana Tomasza.
1.Na pewno ważnym wydarzeniem było zakończenie kolekcji Barska - wielkie brawa za tę inicjatywę.
2. Dc compact rzeczywiście zacny projekt chociaż akurat nie dla mnie, wolę bardziej prestiżowe wydania - najlepiej na twardo i na dobrej kredzie.
3. Zapowiedź Kajtka i Koka w kosmosie to tez słuszny wybór w kategorii wydarzenia. Dla mnie tym bardziej istotne że uczestniczyłem w tym spotkaniu w Łodzi i byłem naocznym świadkiem tego ogłoszenia. Mała uwaga dla pana Tomasza - skoro nadal trwają rozmowy na temat tego jak ma wyglądać ta kontynuacja to proszę (wręcz zadam;) aby przeforsować założenie że to nadal będzie się dziać w czasach PRL-u, nie wyobrażam sobie tych bardziej przyziemnych przygód KiK gdzie np. zamiast milicji będzie policja, a bohaterowie zamiast do domow wczasowych czy kempingów będą jeździć do spa i wellness.
W zestawieniu pana Tomasza brakuje mi wspomnienia o ostatecznym (absolutnym) wydaniu zabójczego żartu. Jest to super pozycja wydana na odpowiednim papierze i formacie. Cudeńko.
Bardzo mnie cieszą z kolei dwa inne pominięcia w zestawieniu:
1. Momokoversum (rzeczywiście najlepiej pominąć te dwa komiksy wydane w jego ramach milczeniem)
2. Punisher dziennnik wojenny (tu z kolei zabrakło mi kilku słów zbesztania przez
Pana Tomasza swoich następców za sposób wydania tego komiksu choć rozumiem że nie za bardzo mu wypadało, szczególnie że planuje dalszą współpracę z Egmontem)