Czasem piszę. Więcej czytam. W sumie na forum jak w życiu.
Co do zapowiedzi, nic dla mnie. Superbohaterskie komiksy coraz rzadziej kupuję i ostatnio od Egmontu w tym segmencie wyłącznie "Ziemia Niczyja". Komiksy dla dzieci - mam w kolekcji ale wybrane klasyczne serie, Gwiezdne Wojny gdyby cała marka była w lepszej kondycji i pod innym zarządem, byłyby ciekawe. Jest jednak inaczej. Sandman Teatr Tajemnic czytałem kiedyś w oryginale, ot, ciekawostka ale wrażenie raczej średnie. W jakieś serie fantasy to nawet nie chcę wchodzić jeżeli nie skuszą czymś naprawdę specjalnym, za mało miejsca na półkach, a człowiek ma też inne zainteresowania niż komiksy wymagające finansowania.
Ewentualnie "Pralnia" mogłaby trafić do moich zbiorów ale też w sumie odpuszczę bez żalu.
Listopad też nie będzie obfity, z egmontowej oferty ewentualnie wezmę Blacksad Weekly, ostatni tom "Ziemi Niczyjej" i tyle. Byłby też Epic Wolverine'a ale nie wszedłem w kupowanie tych Epic-ów, a np. te Spider Man-a też wstrzymałem i jeśli już, to tam bym nadrobił zaległości. Rosomak w kolekcji już obecny za pośrednictwem Wolverine MAX i Wolverine od Aarona.