Tak jak tutaj pisałem, jeśli nie ma kolejnych Epiców ze Spider-Manem to jedyne logiczne wyjście to wydanie polskiej Starożytnej Tabliczki, która kończy się prawie tam gdzie Marvel Origins w 100 tomie. W Egmoncie czytają nasze forum.

Choć osobiście wolałbym Epic z Hobgoblinem i pójście dalej w Clone Saga. Jak nie ma w Epicu to sięgnąć w inną serię jak ze Straczynskim i MK. Ultimate Moralesa wezmę pewnie od 2 tomu, nowe Ultimate to sprawdzę.
Brawa i gratulacje za powrót wreszcie do Conana. Cieszę się na kontynuacje ongoingów Marvel/Dc - będę brał. To samo z Epiciem Punishera i Star Wars i innymi fajnymi klasykami. Po NML idzie New Gotham - bardzo dobrze. A jak się sprzeda im Hush to przed Hush 2 liczyłbym jeszcze na Hush Returns i Serce Husha chyba że wydałby to ktoś inny.
Ten Człowiek ze Stali to pytanie o zawartość. Hachette wydało 2 tomy Byrne'a i jeśli Egmont to będzie kontynuował dalej to wezmę. Włoski Skarbiec De Vity to jak pisał radef. Jeśli 2 tomy to premiery a drugie dwa duble to wezmę połowę.
A Wielcy bohaterowie Disneya w tej wersji to oczywiście porażka. Egmont wydał kolekcję Rosy i Barksa a teraz w twarz nam mówi że będą powtórki i co nam zrobicie. Skoro wiedzą że ludzie mają wątpliwości, to może mogliby upchać duble do jednych tomów, a inne wydać z premierami? To się chyba dałoby zrobić. A jeśli tak nie będzie, dla mnie jedyną odpowiedzią jest nie kupowanie tych komiksów, aż zawartość nie będzie poprawiona.
Dalej brak zapowiedzi PKNA - wielka szkoda. Liczyłem na coś nowego z Klasyki Marvela, bo na razie tylko spodziewane pozycje fostajemy. Na dzisiaj biorę też Pockety DC z Trybunałem, Lobo oraz pewnie Zabójczy Żart bo cena jest rozsądna.