bo dla niektorych tutaj to jest najważniejszy wyraz uznania 
Jesteś na tym forum dłużej ode mnie - chyba powinieneś wiedzieć już, że tak, polubienie czyjegoś wpisu jest rzeczą która świadczy, że dana osoba uważa ten wpis za wartościowy, albo się zgadza z stwierdzonymi tam słowami.
Ale pewnie, teraz odbij piłeczkę i mów, że hehe polubienia to w ogóle bezwartościowe.
Spoko, żyj sobie w swojej bańce gdzie uważasz się za wielkiego nieomylnego, który wie wszystko najlepiej, a wszyscy się mylą

Bazyl przynajmniej pieprzy o Egmontcie, co w prawdziwym życiu jest nieszkodliwe, za to twoje gadanie o depresji jest szkodliwe, i to bardzo. Tym sposobem właśnie jest taka znieczulica na to i potem mamy tak rosnący odsetek samobójstw, i to głównie mężczyzn - bo przecież prawdziwy facet powinien się wziąć w garść, a nie jakaś phi, depresja

Tyle ode mnie już na ten temat, wyczerpałem co chciałem powiedzieć na ten temat. Tobie Pestak życzę nabrania pokory w życiu i więcej empatii, bo brakuje ci jej w życiu jak widzę. Miłego przeglądania dalej komiksów i wyrabiania sobie po tym opinii na temat całego komiksu