Kapitalnie narysowany pelna zgoda.Fabula nie siadla ani mi ani siostrzenicy dla, ktorej zakupilem.W kwestie gustow co do fabuł nie bede brnął.
Średnio dwa razy do roku przeglądam zgromadzone komiksy, żeby sprawdzić czy nic się nie odwaliło i odwaliło się . Padło akurat na Egmont. Jak to jest, że komiks 100naboi, który nie ma jeszcze 10 lat już się sypie? Farba w tytule w 1/4 odeszła i pobrudziła okładki sąsiednich komiksów i to we wszystkich 5 tomach. Jak to jest, że wyśmiewany nieraz TM- Semic z lat 90tych trzyma się prawie idealnie bez folii, bibuł, czy przekładek a luksusowy towar od potentata już nie. Pomijam okładki Wojny Sambre, które rysowały się niemiłosiernie, BBPO z śladami paluchów po każdorazowym wzięciu do ręki i inne. Rozumiem obite rogi czy rozcięcia - zdarza się, ale to Dlatego przeciwny jestem wydaniom za 300+ zł - czy ktoś weźmie odpowiedzialność za podobne buble
Kiedy mogą się pojawić zapowiedzi na lipiec, żeby się zorientować w kosztach?Mam aż 19 komiksów do kupienia w lipcu i orientacyjnie wychodzi mi ponad 1 200 zł, masakra ...
Ten Batman Noir na wrzesień to będą same powtórki, czy będzie tam coś nowego? Widziałem chyba dubel z Black and White.
To jest o co jest zebrane w Batman Rozbite miasto i inne opowieści w DC Deluxe
Jak to jest, że komiks 100naboi, który nie ma jeszcze 10 lat już się sypie?
Chciałeś powiedzieć, w BiZDC 27.