Autor Wątek: Egmont 2025  (Przeczytany 417701 razy)

Offline lis22

Odp: Egmont 2025
« Odpowiedź #930 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 09:20:32 »
Aha, mam go w koszyku na marzec ale zapomniałem o tym ;)

Offline Murazor

« Odpowiedź #931 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 09:28:38 »
Na stronie Egmont pojawiły się zapowiedzi na maj, a wśród nich „budżetowa” wersja Broni X
Wie ktoś które kolory w środku?

Online Castiglione

« Odpowiedź #932 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 10:02:04 »
Na stronie Egmont pojawiły się zapowiedzi na maj, a wśród nich „budżetowa” wersja Broni X
No i to jest zapowiedź! Wolałbym co prawda okładkę z Semika, ale na pewno wezmę.

Offline Crono

« Odpowiedź #933 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 10:44:02 »
No, ta okładka jest taka trochę oczojebna.

« Odpowiedź #934 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 11:03:43 »
Broń X w normalnej wersji i taniej cenie sympatycznej? Wow! Miło, że tak szybko, a nie ileś lat czekania, plusik dla Egmontu za to. A tak Powrót Supermana i Rzymskie Wakacje biorę. I kolejny miesiąc a 5, ostatniego roku Amazinga JMSa nadal brak  >:(
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
https://malopowaznyblog.blogspot.com/
Co jakiś czas, jako gość:
https://youtube.com/@comixxy?si=bq1ChjvybdESO-vD

Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline Dracos

« Odpowiedź #935 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 11:05:56 »
Ma ktoś jakieś linki do przykładowych stron z Pocztu Królów? Albo jak to będzie wyglądało scenariuszowo czy taki szkolny bryk z najważniejszymi datami czy może opowieść osnuta dookoła jednego wydarzenia?

Ciekawe też czy do trzeciego tomu XIII dodrukują brakujący pierwszy.

Offline Xmen

« Odpowiedź #936 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 12:17:15 »
Egmont umie w honor i biznes.
Nie kupiłbym wydania limited broni x, gdybym wiedział że wyjdzie zwykle wydanie. Całe szczęście wydania limited nie rozfoliowalem, może uda się sprzedać.
Po inferno hickman już nie pisze mutantów? jeżeli tak to kończę przygodę. Przydałaby się jakaś grafika, w jakiej kolejności czytać komiksy z mutantami ,od czasu gdy hickman zaczął pisać.
« Ostatnia zmiana: Cz, 06 Marzec 2025, 12:29:17 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Brzon

« Odpowiedź #937 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 12:33:52 »
Po inferno hickman już nie pisze mutantów? jeżeli tak to kończę przygodę. Przydałaby się jakaś grafika, w jakiej kolejności czytać komiksy z mutantami ,od czasu gdy hickman zaczął pisać.
No przecież są takie grafiki w seriach X-Men i pobocznych jak czytać Świt X i Rządy X... ::)

Offline Xmen

« Odpowiedź #938 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 12:49:30 »
Dzięki.
Nie czytałem, miałem się za to zabrać. Powstrzymywało mnie to, że nie wiedziałem co i w jakiej kolejności.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Szekak

« Odpowiedź #939 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 12:51:25 »
Egmont umie w honor i biznes.
Nie kupiłbym wydania limited broni x, gdybym wiedział że wyjdzie zwykle wydanie. Całe szczęście wydania limited nie rozfoliowalem, może uda się sprzedać.
To wydanie kolekcjonerskie, przepiękne zresztą w każdym calu. Dobrze, że Egmont wznawia po tym jak dostal sygnał od rynku, że jest ssanie na ten tytuł. Swoj egzemplarz sprzedaj, na pewno ktoś doceni to wydanie tak jak na to zasługuje.
« Ostatnia zmiana: Cz, 06 Marzec 2025, 12:58:20 wysłana przez Szekak »
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Takesh

« Odpowiedź #940 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 13:04:39 »
Ciekawe jak zostanie wydana Bron X. Czy tak jak w kolekcji? W sensie papier i rozmiar. I czy poprawią ten trankłilizer i burzysko.

Offline Alienus66

« Odpowiedź #941 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 13:08:14 »
Mnie tam zastanawia jak się poczują osoby które wydały 300-400 stówy żeby przeczytać a teraz się dowiadują że robią wersję budżetową

Offline misiokles

« Odpowiedź #942 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 13:08:35 »
Ma ktoś jakieś linki do przykładowych stron z Pocztu Królów? Albo jak to będzie wyglądało scenariuszowo czy taki szkolny bryk z najważniejszymi datami czy może opowieść osnuta dookoła jednego wydarzenia?
Ciężko powiedzieć, ale Maciek Kur ma na koncie całkiem przyzwoite pozycje historyczne. Wiadomo, że na klimaty Mieszka nie ma co liczyć; z opisu wynika, że będzie to 40-stronicowe "Road to..." Niemniej intuicja mówi mi, że to nie będzie paździerz.

Offline misiokles

« Odpowiedź #943 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 13:09:48 »
Mnie tam zastanawia jak się poczują osoby które wydały 300-400 stówy żeby przeczytać a teraz się dowiadują że robią wersję budżetową
Tak samo jak czytelnicy Szninklów i Thorgali od PCA. Większość wzruszy ramionami.

Offline Xmen

« Odpowiedź #944 dnia: Cz, 06 Marzec 2025, 13:11:56 »
To wydanie kolekcjonerskie, przepiękne zresztą w każdym calu. Dobrze, że Egmont wznawia po tym jak dostal sygnał od rynku, że jest ssanie na ten tytuł. Swoj egzemplarz sprzedaj, na pewno ktoś doceni to wydanie tak jak na to zasługuje.
Mi też wydanie limited się podoba. Mimo wszystko gdybym miał wybór, kupiłbym zwykle.