Jakieś konkrety może? dlaczego wprost nie mogą napisać co to są "dodatki" ? Powołujecie się na licencję, ale wy nie macie pojecia o ich umowach i licencjach. Oni tego nie zmielą bo to zbyt duży koszt, żeby drukować na nowo.
A ty co tak zmieniłeś narrację? ostatnie kilka dni jojczyłeś na Egmont, że brak oświadczenia itd a teraz nagle, że co my ten Egmont krytykujemy? No fajnie w tydzień wymyślili, że wrzucą karteczki do komiksu, dlatego ich krytykujemy. Czego nie rozumiesz?
Dlaczego zmieniłem narrację? Może dlatego, że właśnie Egmont dał to oświadczenie, i ogłosił co planuje zrobić z tym tematem?

Krytykowałem Egmont za milczenie, brak próby odpowiedzi ludziom na maile i moje komentarze.
Otrzymaliśmy komunikat i zapewnienie, że coś zrobią z tą sprawą - czyli to czego oczekiwałem od Egmontu w tej sprawie.
A jako, że podejmą próbę naprawy tego, a nie jak Mucha która najpierw kłamała, że nie ma tych stron, a potem olała temat mówiąc, że sory, damy je w ewentualnym dodruku, to ja jestem na ten moment zadowolony.
Jasne, jeśli zobaczę na własne oczy (a będę kupował ten tom po ponownej sprzedaży), że będzie to zrobione w sposób amatorski to znów będę ich krytykował, na razie jednak nie mam powodów do tego.