Zapowiedzi fajne, ale nic co by przyprawiało o jakiś efekt WOW. Dalej nie ma Marthy Washington dalej nie ma Ronina a ten był raczej suflowany, nie wiadomo co z Mistrzami Komiksu bo tam chyba coś powinno z Moore'a lecieć jeszcze. Ten Winter Soldier to co to było? Nie zdążyłem się przyjrzeć.
Zgadzam się.
Po cichu liczyłem też, że może ogłoszą plany na te ostatnie komiksy Millera - kontynuację "Ronina" czy nowe "Sin City".
Spowolnienie? Skoro wspomniała pod koniec spotkania o 350 tytułach (jak mniemam chodziło o przyszły rok) to będzie więcej niż w tym (prawdopodobnie około 320-330 zależnie ile będzie w grudniu) i poprzednim roku (około 330).
Kwestia, ile z tych 350 to warte uwagi tytuły, a ile komiks dziecięcy, brandowe mangi, adaptacje gier i inne temu podobne.
Ja też uważam, że w segmentach, które mnie interesują, widać spowolnienie i to spore.
widzę, że dyskusja z Tobą jest na równie wysokim poziomie co buraka z widowni. Skoro nie potrafisz używać mózgu do napisania kilku słów w poście to uważam dalszą dyskusję za bezcelową, nie chce mi się marnować na ciebie czasu.
No przykro mi jest z tego powodu po prostu strasznie

Najeżdżasz w necie na jakiegoś losowego gościa, którego nigdy na oczy nie widziałeś, nazywasz go burakiem, wstawiasz jakieś durne obrazki na jego temat i jeszcze piszesz, że ty to się umiesz zachować xD W gruncie rzeczy tylko dlatego, że śmiał coś skomentować w innym tonie niż kolejny aplauz, gdzie ta cała uwaga miała raczej żartobliwy wydźwięk, a nie była jakimś atakiem.