Po co tyle cięć materiału co chwila, jeśli pani Alicja mówi cały czas o tej samej pozycji? Słabo się to ogląda z tymi sliderami. Na dodatkach aż tak mi nie zależy, co na upchnięciu jak największej liczby kolejnych zeszytów z tej długiej serii. Bo i tak muszę drugi raz drożej zapłacić za niepotrzebne mi 5 zeszytów pierwszego trejdu, który już mam. Ale widać Egmont bierze sobie do serca to, jak dobrze opracowana jest np. BiZDC i że czytelnicy lubią wartościowe dodatki.
He he - pierwszą pokazaną zombifikowaną okładką jest ta z komiksu, którego Egmont oczywiście po polsku nie wydał. Drugą jest ta, którą pierwszy wydał TM Semic, a Egmont dopiero teraz w zbiorczym Epicu. Okładka przednia i tylna tego tomu to również przeróbki dzieł, które dostaliśmy od Hachette Polska.
Mówi się jak pani Alicja "Krenejdż"? Mi się zawsze wydawało, że wymawiamy to po polsku jako "Karnejdż"
No fajnie, fajnie że Thor Cates'a będzie leciał w podwójnych tomach. Wszystko powinno lecieć w podwójnych albo i potrójnych tomach na miękko. Tylko pokazano nam tu kupkę komiksów z Thorem już wydanych, wspomniano o Straczyńskim. Tylko ja się pytam, czy i kiedy Egmont zamierza wydać przygody Thora dziejące się między Straczyńskim a "Oblężeniem"? Bo historia się urywa i zostajemy z dziurą fabularną. Ja mam nadzieję, że wydawnictwo poczuwa się choć trochę do odpowiedzialności fabularnej względem zaczętych serii.
Marvel aż tak mnie nie interesuje (a szczególnie te najnowsze serie), ale spoko filmik.
...napisał facet z avatarem i ksywką z Punishera.