Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988026 razy)

Offline Castiglione

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #4170 dnia: So, 07 Październik 2023, 16:09:30 »
Widzę, że rynek się przegrzał bardziej, niż sądziłem. Nowości z końca września z rabatem 53%, na Gildii komiksy sprzed dwóch miesięcy przecenione o 40%. Nic tylko czekać na okazje.
Fakt faktem, w tym roku coś dużo tych okazji. Na przykładzie "Hellblazera", którego od stycznia kupiłem 5 tomów, z czego:
- Delano 1 - 46,91 zł
- Delano 2 - 37,05 zł
- Delano 3 - 57,00 zł
- Carey 2 - 47,31 zł

Wszystko w normalnych sklepach i nówki w folii. Jakoś w poprzednich latach nie pamiętam, żeby trafiały się takie obniżki, a jak już, to zamówienia były raczej anulowane.

« Odpowiedź #4171 dnia: So, 07 Październik 2023, 17:03:16 »
Fakt faktem, w tym roku coś dużo tych okazji. Na przykładzie "Hellblazera", którego od stycznia kupiłem 5 tomów, z czego:
- Delano 1 - 46,91 zł
- Delano 2 - 37,05 zł
- Delano 3 - 57,00 zł
- Carey 2 - 47,31 zł

Wszystko w normalnych sklepach i nówki w folii. Jakoś w poprzednich latach nie pamiętam, żeby trafiały się takie obniżki, a jak już, to zamówienia były raczej anulowane.

Ach pamiętna promka z masterpassem na Merlinie i Marvel Now i DC Rebirth po 13 złotych. Czterdzieści ileś paczek mi wysłali a o ile pamiętam to przy niektórych tutaj byłem marnym detalistą.

Offline xanar

« Odpowiedź #4172 dnia: So, 07 Październik 2023, 17:33:54 »
Kiedyś to było  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline dinogal

« Odpowiedź #4173 dnia: So, 07 Październik 2023, 17:49:43 »
Potwierdzam, działa na większą liczbę zamówień. Ja złożyłem siedem zamówień :).

ja 12  ;D ciekawe czy zrealizują.. zwykle empik słynie z anulowania zamówień... ::)

Offline stempel

« Odpowiedź #4174 dnia: So, 07 Październik 2023, 17:54:28 »
ja 12  ;D ciekawe czy zrealizują.. zwykle empik słynie z anulowania zamówień... ::)
Ja tylko 10. Przekazane jednak do realizacji więc powinien empik dostarczyć. Tylko gdzie ja to zmieszczę

Offline Castiglione

« Odpowiedź #4175 dnia: So, 07 Październik 2023, 18:56:45 »
Haha, no to ja trzymam rygor, wziąłem tylko dwa "Hellblazery" Careya.

Offline Motyl

« Odpowiedź #4176 dnia: So, 07 Październik 2023, 20:53:47 »

Czemu mieliby nie zrealizować? To nie jest błąd sklepu, zrobili specjalną grafikę jak przy podobnych promocjach kiedyś. Jak wrzucasz 2 tytuły do koszyka to pojawia ci się czerwona ramka z napisem -60% na drugi komiks. Przemyślana akcja. Błąd to był z Thorem, który kosztował 19,59 zł, a powinien jakieś 76 zł.

Offline dinogal

« Odpowiedź #4177 dnia: So, 07 Październik 2023, 21:54:24 »
Czemu mieliby nie zrealizować? To nie jest błąd sklepu, zrobili specjalną grafikę jak przy podobnych promocjach kiedyś. Jak wrzucasz 2 tytuły do koszyka to pojawia ci się czerwona ramka z napisem -60% na drugi komiks. Przemyślana akcja. Błąd to był z Thorem, który kosztował 19,59 zł, a powinien jakieś 76 zł.

nawet nie wiesz ile mi Empik anulował zamówień z różnych promek... nie bez kozery pierwszym komentarzem na stronie z roznymi promkiamu z promocjami Empik jest to ze "anujuom"

Offline FDH

« Odpowiedź #4178 dnia: So, 07 Październik 2023, 22:30:08 »
Tak, było 20% na produkty, które wszędzie w sklepach mają niski rabat albo ich nie mają, np. na wszystkie dostępne u nich komiksy od Studio Lain, wszystko Toppiego, Łupieżcy Imperiów, produkty Labrum... no, ale niestety to błąd sklepu był :-(
Chodzi o promocję w Komiksiarni ?Nie zamawiałem bo to co mnie interesuje już mam,teraz widzę ceny wyższe

Offline Lavender Blue

« Odpowiedź #4179 dnia: So, 07 Październik 2023, 22:50:31 »
Dzięki za cynk o promocji na empik.com, pozamawiałam trochę klasyki dla lokalnej biblioteki.

Btw na empiku trwa też promocja muzyczna "druga płyta za 2 grosze" (nie wiem jak tam inne gatunki, ale wyhaczyłam fajne kombosy z klasyczną):

https://www.empik.com/mega-rabaty/muzyka

Offline eyesore

« Odpowiedź #4180 dnia: Nd, 08 Październik 2023, 22:14:09 »
PRZYPOMINAM
jest dział komentarzy promek, tutaj tylko info o promocjach wrzucamy

Offline eyesore

« Odpowiedź #4181 dnia: Nd, 08 Październik 2023, 22:15:27 »
Dwa zamówienia z empiku mam wysłane, więc realizują.
mi też wysłali jedną paczkę zrobiłem jeszcze 3 zamówienia ale cześć rzeczy już wywiało (np Marvel Zombies)

« Odpowiedź #4182 dnia: Nd, 08 Październik 2023, 22:35:53 »
  Sprawdziłem, u mnie połowa zamówień przeszła w stan wysyłka. Czyli faktycznie chyba realizują.

Offline zombie001

« Odpowiedź #4183 dnia: Nd, 08 Październik 2023, 22:48:37 »
U mnie jedna paczka już w sortowni, a pozostałe w przygotowaniu.

Ufff, teraz oby tylko dotarły całe.
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline perek82

« Odpowiedź #4184 dnia: Pn, 09 Październik 2023, 10:33:55 »
Moje jedyne zamówienie już czeka na odbiór. Relax ma być dostępny w salonie, więc podwójna korzyść wyjdzie z tego.
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *