Autor Wątek: Wyprzedaże i promocje - komentarze  (Przeczytany 988045 razy)

Offline NuoLab

Odp: Wyprzedaże i promocje - komentarze
« Odpowiedź #3735 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 10:41:24 »
Jeden raz na konto, a nawet jak się przelogujesz to odrzuca ten sam numer telefonu w zamówieniu.

Ja wykorzystałem dwa razy ale dzień po dniu a nie tego samego dnia.

Offline kenji

« Odpowiedź #3736 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 10:42:09 »
Użyłem przedwczoraj i wczoraj. Dziś już nie działa... :'(

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3737 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 11:20:18 »
Ja wykorzystałem dwa razy ale dzień po dniu a nie tego samego dnia.
A to możliwe, ja robiłem pierwsze zamówienie po północy, a drugie dzisiaj rano.

Offline Dracos

« Odpowiedź #3738 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 11:29:59 »
https://www.ceneo.pl/lp/promocja-z-BLIKIEM

Ja to wszystko rozumiem i nawet zrobiłem 3 zakupy, ale ni razu nie widziałem tego osławionego banera z tekstem kodu. Wszystko się udało dzięki kolegom z forum. Dzięki panowie!

Offline Eyeless

« Odpowiedź #3739 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 11:50:34 »
Ta promka z blikiem jest niezła , dzięki panowie. Z dwóch kont już 7 sztuk zaległości (m.in Epilog, Incel, Malarz) nadrobiłem na 4 kodach. Ciekawe czy wrzucą jeszcze jakiś nowy kod do końca roku.

Offline stempel

« Odpowiedź #3740 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 12:13:25 »
Użyłem przedwczoraj i wczoraj. Dziś już nie działa... :'(
Działa, działa tylko poprawili system, i obecnie weryfikuje on numery telefonów, dane osobowe jak i ip. Ja obskoczylem kilka swoich kont zmieniając za każdym razem numery telefonów, dane jak i używając VPN. Jednakże i  na jedynym koncie nie udało mi się złożyć zamówienia, bo wyskakiwał błąd o niemożności jego złożenia pomimo tego, że rabat był uznawany, ale może musiałbym wyczyścić przeglądarkę, a już nie miałem na to czasu. Dzień po dniu można jednak powtarzać te same dane osobowe, nie wiem jednak że czy te wchodzi na te same konta.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #3741 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 12:32:52 »
Hehe, widzę że każdy kombinuje. O ile nic nie ucierpi w transporcie, to u mnie całkiem ładne zakupy:

- Faithless t. 1 34,72 (okładkowa 65,00)
- Pamiętniki Sknerusa McKwacza 29,50 (okładkowa 69,99)
- Nowy Jork. Życie w wielkim mieście 37,28 (okładkowa 89,00)
- Sandman Uniwersum - Śnienie, t. 3 35,80 (okładkowa 79,99)
- Hellblazer - Jamie Delano, t. 1 46,91 (okładkowa 119,99)
- Thorgal, t. 11 13,69 (okładkowa 34,99)

Offline Szekak

« Odpowiedź #3742 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 13:01:25 »
Działa, działa tylko poprawili system, i obecnie weryfikuje on numery telefonów, dane osobowe jak i ip. Ja obskoczylem kilka swoich kont zmieniając za każdym razem numery telefonów, dane jak i używając VPN. Jednakże i  na jedynym koncie nie udało mi się złożyć zamówienia, bo wyskakiwał błąd o niemożności jego złożenia pomimo tego, że rabat był uznawany, ale może musiałbym wyczyścić przeglądarkę, a już nie miałem na to czasu. Dzień po dniu można jednak powtarzać te same dane osobowe, nie wiem jednak że czy te wchodzi na te same konta.
IPnie sprawdza, wystarczy czyacic ciasteczka i odczekac kilka minut. Nie wiem czemu, ale odstep czasowy ma kluczowe znaczenie. ;)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Dracos

« Odpowiedź #3743 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 13:17:01 »
Hehe, widzę że każdy kombinuje. O ile nic nie ucierpi w transporcie, to u mnie całkiem ładne zakupy:

Mogę powiedzieć, że przed chwilą odebrałem Donżona 4 z manady i to chyba Donżon, a w zasadzie jego obwoluta w najlepszym stanie jakie do nie przyszły, prawie prawie igła xd

Offline perek82

« Odpowiedź #3744 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 14:24:21 »
Jeśli pojawia się baner ale kod nie wchodzi, tzn. że po ptakach już?
Kajtek i Koko: Chybiony strzał ****
Rising stars (1-2) **
w0rldtr33 (1-2) **
Astronom ***
The Woods (2) *

Offline zombie001

« Odpowiedź #3745 dnia: Cz, 29 Grudzień 2022, 14:32:30 »
Pula kodów się pewnie wyczerpała. Może po północy jest reset, bo chyba wtedy pojawiają się nowe. Czysto teoretycznie, skoro promka trwa do 31.12., to może jeszcze dwa takie  będą. Trzeba czekać. Ja złożyłem do tej pory tylko jedno zamówienie, bo chwilowo odkładam hajs na coś innego niż komiksy. :(
Ale może się jeszcze skuszę na coś.
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline asx76

« Odpowiedź #3746 dnia: Nd, 01 Styczeń 2023, 14:44:00 »
Czy jakimś cudem ma ktoś kod rabatowy do Empiku do wykorzystania na Empik.com nie będący -10 zł, czyli coś lepszego?

Offline NuoLab

« Odpowiedź #3747 dnia: Pn, 02 Styczeń 2023, 13:57:13 »
Czy ktoś kto kupował w tej blikowej promocji w sklepie bee.pl dostał już jakiś sygnał o realizacji zamówienia?
Bo rozumiem, że okres noworoczny i w sumie mi się nie spieszy ale dostałem od sklepu już dwa razy maila z prośbą o wystawienie oceny i zastanawiam się czy to tylko nieogarnięty automat czy coś więcej się za tym kryje.

Offline plast

« Odpowiedź #3748 dnia: Pn, 02 Styczeń 2023, 13:58:15 »
Ja nie mam żadnego kontaktu od bee. Ale od manady też nie. Tylko gildia się odezwała po nr póki co :)

Offline JakubM

« Odpowiedź #3749 dnia: Pn, 02 Styczeń 2023, 14:24:00 »
Czy ktoś kto kupował w tej blikowej promocji w sklepie bee.pl dostał już jakiś sygnał o realizacji zamówienia?
Bo rozumiem, że okres noworoczny i w sumie mi się nie spieszy ale dostałem od sklepu już dwa razy maila z prośbą o wystawienie oceny i zastanawiam się czy to tylko nieogarnięty automat czy coś więcej się za tym kryje.

Moje zamówienie z dn. 27-12-2022 - tez bez odzewu. "48 godzin + czas dostawy" + "Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem" - hehe dobre sobie :-)