Łoj, łoj... widać, że nie czytałeś późniejszych części tego tematu (a także, że nie czytujesz wszystkich tematów na forum) 
Tak. Unieważniono głosowanie na moderatora 3 lata temu, to nie muszę czytać większości postów.

Czytam te co mnie interesują.
Mnie ta cała sytuacja ubawiła na maxa. Zaczęło się od "cybrożki" i złego tłumaczenia Egmontu, a skończyło na rzucaniu się sobie do gardeł z wycieczkami osobistymi, uwłaczaniem inteligencji innych i co druga osoba może sobie zrobić. Ludzie - kultury trochę. Ale tak to jest jak się przez 5 lat pobłaża np. xanarowi, to on sobie pozwala na coraz więcej. Popieram to, że moderacja zareagowała wreszcie na te jego obraźliwe posty. Ale kuriozalne jest to od czego się to zaczęło. Ja napisałem raz, że takie tłumaczenie mi się nie podoba i uważałem, że to wystarczy. Jak zaczęły powstawać ściany tekstu o końcówkach, to się poddałem i stwierdziłem, że szkoda czasu.
W takim temacie momentalnie zrobi się niemiłosierny syf, polecą bluzgi, wulgaryzmy, a do mnie wiadomości o udzielenie danych użytkowników do pozwów xD Przerabiałem to już na kilku forach, w tym na tym.