Podobnie jak większość z Was wychowałem się na wersji z TVP 2.
Myślę, że większość chowała się na czasach Fox Kids

. Mnie prawie nigdy nie udawało się załapać na odcinki z emisji TVP2 i ujrzałem może ze cztery. I większy kontakt to wyrywkowo na Fox Kids, bo ten był tylko u dziadka. No i w pełni ja i starsza siostra obejrzeliśmy całość, gdy Polsat wyemitował u siebie. I miał na tyle pieniędzy, by wykupić licencję z dubbingiem

.
Generalnie dobrze mi się go oglądało i chyba nadal za najlepsze odcinki uznaje Powrót Venoma/Carnage, Powrót Hydromana, Kot/czarna kotka, Dzień Kameleona. Najsłabsze była dla mnie ta misja moskiewska i tajne wojny
Zgadzam się z tą misją moskiewską - totalnie zbędne, niepasujące do klimatu Spider-Mana i w najlepszym wypadku nadaje się na dwu-partera. Nie zgodzę się, że z Powrotem Venoma i Carnage'em, ponieważ za dużo jest postaci (naprawdę musieli wciskać Dormammu?) i zbyt przekombinowana fabuła, Venom traci swoją demoniczność i frustrująco pozbywają się jego i Carnage'a, gdy mogli zjawiać się częściej. Na pewno bardziej niż Morbius. Jedyny plus to ładne wybrnięcie z cenzury i subtelne zasygnalizowanie okropieństw Kasady'ego. I w dubbingu Fox Kidsowym Ryszard Olesiński nie przyłożył się do roli Carnage'a, a Piotr Adamczyk jako War Machine też nie był trafiony.
A swoją drogą pamięta ktoś, kto dubbingował Venoma w TVP?
Nawet na Disney jest chyba tylko pierwszy sezon wrzucony nie wiedzieć zresztą czemu.
My Polacy i tak mamy szczęście. Jak byłem u siostry na Boże Narodzenie w Austrii, to austriacki Disney+ z seriali Marvela miał jedynie
X-Men TAS, również tylko pierwszy sezon (nie wiem, czy polski oddział już miał udostępnioną całość, bo też przez jakiś czas mieliśmy jeden sezon).