@michał81
Na pewno wiemy lepiej, że Power Rangers się NIE sprzedadzą. Tak samo Aquamen. Każdy to wiedział, a mimo to zostało to wydane.
Niebieskiego wziąłem tylko dla uzupełnienia WKKM, bo mamy lekki dołek i jest trochę funduszy na zaległości jak są tanio dostępne. Wolałbym, żeby Mucha swoje skromne moce produkcyjne przeznaczała na inne komiksy niż Niebieski, Władza czy Black & White & Blood. Czemu nie mogli wypuścić czegoś takiego jak egmontowy Spider-Man i Czarna Kotka? Albo potem niech nie narzekają że słabo im się coś sprzedaje.
Co do staruszków - są po polsku 3 zeszyty z początkiem Kingpina. Jest Spider-Man No More, jest śmierć Staceych. Można przeczytać te próbki i samemu zadecydować, czy chciałoby się więcej klasycznych klasyków. Ja bym chciał osobiście by wydano u nas całe lata 80-te i potem całą resztę aż do 2022. I jak to się zrobi, to można wrócić do początków. Wkurza mnie wolne tempo wydawania Epiców, bo to na razie przedruki TM Semic a brak jest premier. Niech skoczą od razu do połowy Clone Sagi.