Podchodzę ostrożnie, ale pewnie wezmę. "The Wise Little Hen" i "The Three Caballeros" - chętnie przeczytam, bo historycznie to interesujące komiksy.
Barks/Rosa - oczywistym było, że muszą być, ale ich udział jest na tyle niewielki, że nie ma potrzeby narzekać, nawet jeżeli posiada się już ich kolekcje. Dobór historii - są komiksy Barksa, które bardziej lubię niż "Na łonie natury", dodatkowo czytałem tę historię akurat w tym miesiącu, więc pode mnie trafiło średnio.
"Doskonały dostawca pizzy" jest super, bardzo fajnie, że będzie w lepszym wydaniu.
Scarpa, Vicar, Cavazzano, Rota, Van Horn - ładny przekrój nazwisk, dobra okazja, żeby przypomnieć sobie ich twórczość.
Doubleducka bym wyciął - już pomijając, że było, że część serii, że umieszczony pod niemieckiego czytelnika, itd., to klimatycznie raczej nie pasuje do reszty tomu.
Nie wiem dlaczego się ośmieszam. Bo kupuję kacze komiksy od 30 lat i nie chcę płacić 2 razy za to samo??
Ośmieszasz się nie potrafiąc pojąć, że nie każde wydanie z kaczkami kierowane jest do ciebie.
@UP
Tym komiksem dziejącym się w Krakowie, lub Warszawie? 
Oho, nareszcie napisałeś coś mądrego! Radef, uderzaj z tym do Egmontu.