Słuchajcie, moim zdaniem słowo pisane (recenzja) w jakiejkolwiek formie jest okej - jak już ktoś zauważył pasuje do formatu forum i wrzucanie odnośników w danym temacie jest absolutnie zasadne. Osobiście też wolę czytać niż oglądać i słuchać autora recenzji. Po prostu szkoda mi czasu. Mnie się nie chce oglądać kilkunastominutowych filmików.
Natomiast tutaj przez dłuższy czas funkcjonowała bezproblemowo zasada wrzucania kilkuminutowych filmików z przeglądu najświeższych komiksów, która umożliwiła niektórym zakup danej pozycji. I odbywała się w tematach, których dotyczyła dana pozycja. Szczerze? Nawet nie wiem, czy autor podczas nich coś mówi, bo mnie zależy na szybkim przeglądnięciu zawartości, a nie recenzji podczas tego. Często też w trakcie takich filmików przewijam strzałeczką do przodu, by zależy mi dosłownie na kilkunastu planszach, które mogą mnie przekonać lub nie.
Kyms, jesteś od niedawna vlogerem, wcześniej zajmowałeś się tylko blogowaniem. Śledzę Twoją stronę na fb od dobrych kilku lat, ale podobnie jak tu, nie oglądam Twoich filmików z powyższych powodów. Natomiast cieszę się, że masz grono odbiorców, bo pomagasz rozwijać zainteresowanie wśród komiksów DC. Ja, jak już wspomniałem, jedynie czytam Twoje recki zeszytów czy tomów. Dodam też, nie chcę Cię urazić i nie bierz tego do siebie, ale nie pasuje mi również Twoja dykcja i ciężko mi się słucha Twoich wypowiedzi - dlatego też wolę tylko czytać Twoje wypowiedzi na temat tematów, które mnie interesują.
Ponadto, jestem wzrokowcem, nie słuchowcem, dlatego preferuje forum od podcastów czy słownych recenzji.