Mam tylko nadzieję, że nikt nie będzie kazał mi przepraszać.

Za głupotę się nie przeprasza. Nad głupim można się najwyżej zlitować. Masz tutaj odpowiedni dział, zwie się heheszki, mogłeś swój ambitny żart tam zamieścić, ale wolałeś drążyć temat, który został wytłumaczony przez wydawcę. Jak chcesz drążyć temat dalej, to proszę bardzo. Dałeś komentarz, który później edytowałeś, bo uznałeś, że za słabo dowaliłeś wydawcy, że popełnił błąd (możliwy błąd, istnieje coś takiego jak prawdopodobieństwo, pewna ewentualność, ale nie wziąłeś tego pod uwagę). Wiedzę z zakresu języka polskiego masz mierną, a nie zadałeś sobie trudu, aby teoretyczny błąd sprawdzić w necie, co zajęłoby pewnie trzydzieści sekund, dostałeś lekcję, której nie umiesz uszanować. Nauka najwidoczniej nie jest twoją mocną stroną. Koledzy z forum cię bronią, bo bagienko grillowania wydawców jest jakże wciągające. Błędy oczywiście są, a jak wielokrotnie pokazywano na forum, zdarzają się często, czasem mniejszego kalibru, czasem większego. Jednak można o nich pisać, dyskutować w bardziej normalny czy kulturalny sposób, niż dzieje się to na forum. Poczuj się trochę jak wydawca, ty mu wypominasz zakładki, a tobie ktoś będzie wypominał, że nie sprawdziłeś czegoś w necie, a mogłeś. Nic by cię to nie kosztowało. Myślę, że wydawca doskonale wie, że dał ciała z zakładkami. Takie ciągłe kąsanie za błędy uważasz, że jest czymś na porządku dziennym? Poprawia ci nastrój, daje powera na dzień w szarej codzienności? Czy robisz to, bo w necie czujesz się bezkarnie? W realu też wszystko obracasz w mało zabawne i prostackie żarty? To masz jeden ode mnie, poniższa grafika idealnie pasuje do niektórych wpisów na forum, a do twojego jest jak znalazł.

Bez przesady, @Reverith, w ten sposób to wszyscy powinniśmy przepraszać wydawców, bo przecież jakże często przywoływane są błędy, które de facto błędami nie są
Bądźmy wyrozumiałymi ludźmi, wtedy może wydawcy też będą wyrozumiali dla nas 
Przeprasza się wtedy, kiedy wymaga tego sytuacja. To wydawcy nie są wyrozumiali dla czytelników forum? Szok i niedowierzanie, przecież tu panuje taka piękna, sielska atmosfera. Utopia po prostu.