Autor Wątek: Tłumaczenia komiksów  (Przeczytany 117898 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline turucorp

Odp: Tłumaczenia komiksów
« Odpowiedź #1425 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 01:43:47 »
Jak już wracamy do tego co było, znaczy do tych feminatywów, to może byśmy wrócili do Białej Europy :)
Myślę, że taka tradycyjna Europa bardzo dobrze by współgrała z tymi feminatywami, tak jak to było za starych dobrych czasów  :)
A, to była jakaś przerwa w rozmowie o feminatywach? Ciekawe.
Jak chcecie to wracajcie.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1426 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 01:50:22 »
Widzę, że wiedzę na temat współczesnych technologii masz równie rozległą jak na temat Bandery XD
Strasznie boli cię ten zbrodniarz ,ludobójca bandera.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline turucorp

« Odpowiedź #1427 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 01:56:54 »
Strasznie boli cię ten zbrodniarz ,ludobójca bandera.
Ależ skąd, ani mnie nie ziębi ani nie grzeje. Po prostu jestem ciekaw, jaką dysponujesz wiedzą o Banderze. Na razie wychodzi na to, że zerową  ::)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1428 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 02:08:49 »
Ale co? mam tu kopiować i wklejać cytaty z wikipedii? Że był "politykiem" o faszystowskich poglądach?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline turucorp

« Odpowiedź #1429 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 02:14:46 »
Ale co? mam tu kopiować i wklejać cytaty z wikipedii? Że był "politykiem" o faszystowskich poglądach?
A kto tu domaga się od ciebie cytatów z Wikipedii?
Grzecznie i cierpliwie dopytuję się ciebie, gdzie jest problem z faktem, że wielu obywateli Ukrainy uważa Banderę za bohatera?
Na razie napisałeś jakieś brednie, że był zbrodniarzem i ludobójcą, a gdzieś po drodze pojawiła się tutaj opowieść o jakiejś siekierze.

Offline Xmen

« Odpowiedź #1430 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 02:29:49 »
Niektórzy mają hitlera za bohatera i też nie widzą problemu.

Offline turucorp

« Odpowiedź #1431 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 02:37:49 »
Niektórzy mają hitlera za bohatera i też nie widzą problemu.
A ja coś tutaj pisałem o hitlerze?
Nie wymigasz się, co z tym Banderą, dajesz.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #1432 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 12:18:52 »
Ojej nie popuszczą, to jak to ludzię będą czytać? Dorzuć jeszcze "jak się nie podoba to nie czytajcie" i może skończy się jak z Akolitą.

Piękne ;D

Offline michał81

« Odpowiedź #1433 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 12:27:30 »
mam tylko jeden komentarz

Offline xanar

« Odpowiedź #1434 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 13:02:42 »
Chyba już nie będzie, turucorp wszystkich wykończył
Spoiler: PokażUkryj
psychicznie
  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Dracos

« Odpowiedź #1435 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 13:36:33 »
mam tylko jeden komentarz

Wkleiłbyś jeszcze z jakimś panem bo inaczej to pchasz się w seksizm ;)

« Odpowiedź #1436 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 15:36:39 »
Chyba już nie będzie, turucorp wszystkich wykończył
Spoiler: PokażUkryj
psychicznie
  :)

Turuk odsłonił wczoraj czarne podniebienie, antyfaszyści zdezorientowani, reszta widocznie stwierdziła że nie ma tutaj nic do dodania.

Offline michał81

« Odpowiedź #1437 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 15:39:56 »
Wkleiłbyś jeszcze z jakimś panem bo inaczej to pchasz się w seksizm ;)
jeśli sam wolisz sobie wstawić jakieś zdjęcie z facetem to wstawiaj, nie mam z tym problemu

Offline turucorp

« Odpowiedź #1438 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 15:41:52 »
  Turuk odsłonił wczoraj czarne podniebienie, antyfaszyści zdezorientowani, reszta widocznie stwierdziła że nie ma tutaj nic do dodania.

Bardzo lubię, kiedy, nie chcąc ryzykować bana wyzwiskami, zaczynacie przekręcać mój nick.
Innych „argumentów” ci już zabrakło?  ::)

Offline Xmen

« Odpowiedź #1439 dnia: Pt, 23 Sierpień 2024, 15:54:41 »
Jest i on!!!
Przed państwem teolog, socjolog, historyk, językoznawca, najbardziej opiniotwórcza osoba w polskim komiksowie Марк Turuk. Kak dela, tovarishch Turuk?