No tak, w sumie można też przyjąć, że nie wiesz lepiej, ale i tak robisz wywody podważające ich badania xD To nawet lepsze.
Nie wiem lepiej i nigdy nie będę wiedział lepiej, z moich ust nigdy nie padło odwrotne twierdzenie.
Na chwilę obecną jedynie @Kadet był w stanie spokojnie i racjonalnie wytłumaczyć mi OCB i na co mam patrzeć, za co jestem mu wdzięczny i szczerze dziękuję.
Może, gdyby pozostałe osoby, biorące udział w tej dyskusji, chociaż spróbowały argumentować swoje opinie w podobny sposób, zamiast rozpisywać się o „Panach Murzynach”, „złych Ukraińcach” czy dostając ataku werbalnej apopleksji na widok jakiegoś feminatywu, to forum byłoby zdrowsze.
Może, gdyby te osoby bardziej skupiały się nad tym co piszą, zamiast wyszukiwać w moich wypowiedziach kolejnej okazji do bezsensownego kąsania, to debaty nie rozrastałyby się do takich rozmiarów, a (nieuświadomiony?) rasizm, szowinizm i wszystkie inne fobie, spoczywałyby cicho gdzieś w mrocznych zakamarkach ich umysłów, zamiast wylewać się tutaj rwącym strumieniem?
Nie wiem.