0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mucha się chyba powoli poprawia, w Bisbop's Crossing nie zauważyłem żadnego większego błędu z ich strony.Jeśli faktycznie planują iść w Spider-Mana 2099 Davida, to oby bazowali na tym wydaniu:https://www.atomcomics.pl/pl/p/SPIDER-MAN-2099-OMNIBUS-HC-VOL-01-LEONARDI-CVR/197929?gad_source=1&gad_campaignid=19799017139&gclid=CjwKCAjwhLPOBhBiEiwA8_wJHIa2tJ0wVFHHUhy-c314wD2Ez2J-uAmjTYqJ-0F2PMihZMyfeSId-hoChW4QAvD_BwE1384 strony, rozbić to na cztery tomy po 346 każdy, więc objętość jak Apocalypse Saga, przez co nie będzie to ruszającym się grzbietem od samego patrzenia jak to było w Spectacularze od nich
Co to za X-Men który Mucha zapowiada jako kontynuację Sagi Miotu? Ktoś mnie doinformuje?
Mucha chyba faktycznie poprawiła się chyba, bo już w Legendach X-Men najnowszych wtop nie ma, i ogólnie w tym roku chyba żadna z premier nie miała ich, więc jest szansa, że będzie dobrze
Bzzz, bzzzKolejny Przewodnik po Astro City w produkcji. Pliki wysłane do druku
Bzzz, bzzz 🪰📖🔥!Because you demanded it! Venom powraca w antologii Czerń, biel i krew, a za jego przygody odpowiadają legendy amerykańskiego komiksu: David Michelinie, J.M. DeMatteis, Al Ewing, Erik Larsen, Carl Potts, Chrisa Bachalo, a także aktor znany z filmowego uniwersum Marvela i DC, ale nie tylko - David Dastmalchian (Ant-Man, The Suicide Squad, Diuna, Późna noc z diabłem, Oppenheimer). Pliki wysłane do druku 🙂
Te trzykolorowe antologie są beznadziejne. Jeśli chodzi o Venoma to mogliby się wziąć raczej za Epici.