Nie mam więcej pytań. Polecam zluzować gacie. Warto pomyśleć jak wygląda proces druku i czy jest on zależny od wydawcy. A takie błędy przy wydruku zdarzały się, zdarzają się i będą się zdarzały. Nic na to się nie poradzi. Mam parę lat na karku i od mniej więcej pięćdziesięciu lat trafiam na coś takiego. Jeszcze raz polecam zluzować gumę w majtach.
Dokładnie tak uważam. A jak wydawca współpracuje z dziadowską drukarnią, to powinien ją zmienić.
Takie same śmieszne wymówki jak w przypadku bubli od SL. Jak kupisz Iphone, który zepsuje się po tygodniu to winisz Apple czy chińskiego podwykonawcę, które de facto ten telefon wyprodukował?
W tym roku Mucha nie podała rankingu sprzedaży?
Zanim wydamy pierwszy komiks w 2026 roku, nadszedł czas na prezentację najlepiej sprzedających się naszych tytułów w minionym roku. Dziękujemy, że oferta, którą przygotowaliśmy, trafiła w Wasze gusta. Zaskoczyliście nas odzewem szczególnie starszych pozycji. Ciekawostką jest również wynik komiksu, który wprawdzie nie zmieścił się do ścisłej dziesiątki, ale uplasował się na miejscu piętnastym. O jakim tytule mowa? Nadal z chęcią sięgacie po dzieło Jepha Loeba i Tima Sale'a, czyli przygody Daredevila w żółtym kostiumie (nakład dodruku zmierza do wyczerpania). Dziękujemy Nie owijając w bawełnę, poniżej dziesiątka najlepiej sprzedających się naszych komiksów w 2025 roku. 1. Ghost Rider. Duchy Zemsty: Świt synów nocy2. The Spectacular Spider-Man: Tombstone!3. Saga tom 124. Sceny zbrodni5. Tam było ciało6. Spider-Man: Czarny kostium i krew7. BRZRKR8. Projekty Manhattan tom 1: Niedobra nauka 9. X-Men. Wojna w Asgardzie10. Mity kościanego sadu: Przejście
I to jest ranking 2025 roku który mi się podoba i wydaje wiarygodny - dwa superhero na szczycie. I to mimo braku 4 stron.
To też fajnie pokazuje - feedback dla wydawców - że nie warto starać się odnośnie wydania. Klient będzie narzekał, może nawet robił afery, ale w końcu i tak kupi, bo liczy się tytuł.
Czy ktos moglby laskawie skrobnac kilka slow o Projektach Manhattan? Chodzi mi o calosc. Na lubimy czytac pierwszy tom ma super opinie, natomiast drugi raczej kiepskie. Pozdro