Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1501106 razy)

Offline Castiglione

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #7485 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 12:29:10 »
Wejść na forum narzekając na brak merytoryki, po czym 100% postów mieć z głupimi przekomarzankami xD

Offline Xmen

« Odpowiedź #7486 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 13:11:53 »
Aż taki Ci się spodobało co napisałem? Fajnie.
Ale żeby była jasność ja jestem hererosexualny.

I żeby Ci było łatwiej. Moja ostatnia przesyłka ma uszkodzone komiksy .... Tylko ja mam dużo ciekawszych rzeczy do zrobienia w życiu niż się przejmować kawałkiem papieru za 100 zł.
za 100zł? a gdzie to takie? bo u muchy nawet w tej mega dojebane* promocji jest o połowę drożej...
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Adolf

« Odpowiedź #7487 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 18:41:05 »
Pakowanie Muchy budzi grozę wśród komiksiarzy. Z tym nie ma co walczyć. Ten wątek zamienił się w jedno wielkie skupisko hejtu od odbierających paczki. Z tym można coś powalczyć. Otóż sklep Egmont.pl ma oddzielny wątek, gdzie również komiksiarze nie żałują sobie ciętych docinek po otrzymaniu tragicznie zapakowanych przesyłek. Jest tam niejaka Gluta, co pisze o promocjach i przeważnie rozkłada bezradnie ręce widząc jak źle pakowane są komiksy.

Zróbmy osobny wątek dla sklepu Muchy, a tu niech wróci miła atmosfera, gdzie pojawiają się zapowiedzi niesamowitych komiksów i fanów radujących się z ich wydania.

Offline Xmen

« Odpowiedź #7488 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 18:50:44 »
Dokładnie niesamowite zapowiedzi, bo z wydawaniem tych niesamowitych zapowiedzi jest już gorzej.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline xanar

« Odpowiedź #7489 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 19:17:03 »
Pakowanie Muchy budzi grozę wśród komiksiarzy. Z tym nie ma co walczyć. Ten wątek zamienił się w jedno wielkie skupisko hejtu od odbierających paczki. Z tym można coś powalczyć. Otóż sklep Egmont.pl ma oddzielny wątek, gdzie również komiksiarze nie żałują sobie ciętych docinek po otrzymaniu tragicznie zapakowanych przesyłek. Jest tam niejaka Gluta, co pisze o promocjach i przeważnie rozkłada bezradnie ręce widząc jak źle pakowane są komiksy.

Zróbmy osobny wątek dla sklepu Muchy, a tu niech wróci miła atmosfera, gdzie pojawiają się zapowiedzi niesamowitych komiksów i fanów radujących się z ich wydania.
Nie ma sensu, to jest jednorazowa promocja, która pojawia się jakoś co dwa lata.

Temat z paczkami zaraz się skończy i wrócimy do hejtów na błędy w wydaniach  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline PawelC

« Odpowiedź #7490 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 19:17:57 »
Xmen zlituj się, dla własnego i naszego zdrowia i spokoju olej temat Muszki. Każdemu się czasem uleje albo gdzieś kogoś uszczypnie, ale co chwilę walisz tu szpilami poza jakąkolwiek dyskusją, dla samego szpilenia.

Muchy nie zmienisz, twoje zdanie jest już znane, kolejne pociski nic już nie wnoszą wątku, serio szkoda zdrowia.

Peace.

Offline Xmen

« Odpowiedź #7491 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 20:28:20 »
Jaką dyskusją?
Ostatnie kilkanaście stron nie wnosi nic do wątku. A sama mucha ma wywalone na swoich klientów, na każdej płaszczyźnie.
Mucho zlituj się nad nami i nad sobą, zacznijcie dawać z siebie przynajmniej minimum, albo działajcie na pozostałych trzech, czy czterech kontynentach.
Dobra PawełC masz też trochę racji. Do następnej wpadki...

Offline Szekak

« Odpowiedź #7492 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 00:47:57 »
No właśnie to jest smutne, że jest sobie takie wydawnictwo jak Mucha, które pokazuje, że można zarabiać na komiksach w Polsce mając w dupie rynek komiksowy i komiksiarzy, i jeszcze jest nagradzana nagrodą wydawcy roku. Szkoda poprzednich wydawców którzy otrzymali nagrodę, która teraz okazuje się nic nie warta. Nie trzeba się starać, wystarczy poczekać na swoją kolej.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #7493 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 09:18:39 »
No właśnie to jest smutne, że jest sobie takie wydawnictwo jak Mucha, które pokazuje, że można zarabiać na komiksach w Polsce mając w dupie rynek komiksowy i komiksiarzy, i jeszcze jest nagradzana nagrodą wydawcy roku. Szkoda poprzednich wydawców którzy otrzymali nagrodę, która teraz okazuje się nic nie warta. Nie trzeba się starać, wystarczy poczekać na swoją kolej.
Dokładnie i obawiam się, że dopóki dalej będzie na to ciche przyzwolenie (tj. komiksiarze i tak  będą kupować pozycje Muchy) to nic się nie zmieni. 

Offline Czeczot

« Odpowiedź #7494 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 11:39:02 »
To po co kupujecie ?

Offline LukCook

« Odpowiedź #7495 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 11:45:52 »
To po co kupujecie ?

Komiksowy syndrom sztokholmski. Walczę z nim i Muchę ograniczam do minimum.

Offline Xmen

« Odpowiedź #7496 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 12:55:21 »
Ja ograniczyłem do zera, to nie żadna szpila tylko fakt.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7497 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 14:09:29 »
Byle jakość trzeba tępić, ale niektóre dramy też są zdrowo przesadzone, tak jak z tymi dwoma rozkładówkami w X-Statix.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline misiokles

« Odpowiedź #7498 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 14:17:21 »
To po co kupujecie ?

Bo są dobre promocje. Mimo, że nie dajemy się łapać na proste sztuczki marketingowe.

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #7499 dnia: Nd, 09 Czerwiec 2024, 14:43:32 »
To po co kupujecie ?
Ja już prawie nic od nich nie biorę i mam nadzieje że im się ten interesik rozjebie na milion kawałków