Mucha zapowiedziała Ghost Ridera: Vengeance Reborn (można powiedzieć rozszerzona wersja epika, będzie swoje kosztowało)
„Jestem Duchem Zemsty. Nic mnie nie powstrzyma przed zadawaniem bólu wszystkim tym, którzy zadali go niewinnym istotom!”
Za oknem piękny sobotni dzień, a zatem to dobra okazja na prezentację naszej kolejnej nowości, która ukaże się w drugiej połowie roku. W ramach Legend Marvela postanowiliśmy sięgnąć po nieoczywistego bohatera, którego przygody spowija mrok nocy. A zatem bez przydługiego wstępu prezentujemy album z przygodami Ghost Ridera!
Szykujemy dla was opasły tom, który z powodzeniem można nazywać Omnibusem Ghost Ridera. Album będzie zawierał dwadzieścia jeden zeszytów, czyli zeszyty #1-20 serii Ghost Rider vol.3 oraz zeszyt #28 serii Dr. Strange, Sorceror Supreme W sumie ponad pięćset stron demonów, magii, potworów i gościnnych występów. Oprócz tytułowego bohatera w albumie pojawią się również Punisher, Johnny Blaze, Spider-Man, Doktor Strange i zastępy demonicznych przeciwników. Twórcami tego pamiętnego runu są Howard Mackie oraz utalentowani graficy pokroju Javiera Saltaresa, Marka Texeiry czy Larry'ego Stromana. Więcej informacji w drugiej połowie roku.
Co mi przypomina odpowiedź Motyla, kiedy pytałem o tego Ghost Ridera

Nie wiem tego, pewnie nie, ale to nigdy nie jest tak, że pytasz i pyk dostajesz. Jest jeszcze druga strona medalu Epiki obecnie to nie są najtańsze komiksy, a wydawane przecież przez Egmont. Pewnie cena u innego wydawcy byłaby wyższa, więc znów byłyby jazdy, czemu tak drogo. Może jakiś inny wydawca wyda tego Epica, może pojawi się nowy wydawca, może się zdarzy dolarowy cud i złotówka będzie bardzo mocna. Pomarzyć można, teraz jest okres przejściowy, bez szarżowania przetrwać inflację.
Zatem nasuwa się kolejne pytanie: Czy będzie to tylko one-shot, czy też będą kolejne tomy, bo Howard Mackie tworzył serię do zeszytu #69?