@motylu czy 𝐕𝐄𝐍𝐎𝐌: 𝐋𝐄𝐓𝐇𝐀𝐋 𝐏𝐑𝐎𝐓𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 to będzie tylko Venom: Lethal Protector (1993) #1-6? Czy będzie coś dodatkowo w tym tomie?Spider-Man: The Trial of Venom ? Web of Spider-Man (1985) #95-96; Ghost Rider/Blaze: Spirits of Vengeance (1992) #5-6? coś co jest w epiku?
Raczej wersja standardowa.
@Leyek Haha, właśnie miałem się kajać. No co moge powiedzieć, napisałem że jak nie będę miał racji to odszczekam, i niniejszym odszczekuje, trafnie przewidziałeś a ja znowu zostałem przez subtelne zagrywki motyla wykiwany. xD
Leyek jak zwykle przesadza, tropi każdy mój avatar, a to czyste zbiegi okoliczności i graficzki, które mi się wtedy spodobały.
Venom miał być wydany lata temu przez Tm-semic w MegaMarvel. Jako że Pan Rustecki i Pan Wróblewski, są związani z Muchą, to chyba można się spodziewać więcej takich powrotów do przeszłości. Co następne? Wolverine, Hamy i Silvestriego???
Z Arkiem zabiegaliśmy o X-Statix i się udało. A Zabójczy obrońca i Marvels to w nawale potencjalnych komiksów pozwoliłem sobie zaproponować, bo warto takie tytuły przypomnieć, zwłaszcza Marvels, którego już dawno nie ma na rynku.
A więc to tak wygląda ten brak Spider-Mana u Muchy w 2022 roku
?
Venoma wezmę na bank. Pierwsze wydanie Marvels akurat, choć nie wiem czy się nie skuszę na drugie.
W sumie to Spider-Man się nie zmieścił albo byłby w zamian za Venoma. Jak Chińczycy nie wykupią całego papieru to pewnie kiedyś będzie. Pomysłów jest sporo, niestety inflacja, podwyżki i braki surowców spowodowały, ograniczone możliwości w żonglerce tytułami, a szkoda, bo w 2022 dwóch ważnych herosów Domu Pomysłów obchodzi okrągłe urodziny i fajnie byłoby z nimi wydać jakieś tytuły. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.