Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1499041 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sum41

• Gość
Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #2880 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 11:59:36 »
Kolega chyba czyta nasze forum, jestesmy na YT ! drama :)

Komikspece mają ze mną problem... i poniekąd mają rację

« Ostatnia zmiana: Cz, 30 Wrzesień 2021, 12:08:59 wysłana przez sum41 »

Offline xardas

« Odpowiedź #2881 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 12:08:12 »
Prawda w oczy kole? Gość zrobił dramę, chociaż zupełnie nie było z czego.
« Ostatnia zmiana: Cz, 30 Wrzesień 2021, 12:09:53 wysłana przez xardas »

Offline death_bird

« Odpowiedź #2882 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 12:11:30 »
Zmuszacie biedaka do nagrywania o 23 z minutami. Bez Was poszedłby czytać "Spectacular" a tak to był zmuszony nagrywać. Niedobre forum.
Można to przerzucić do wątku z "youtouberami"?
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline xanar

« Odpowiedź #2883 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 12:41:23 »
Jakoś trzeba robić kontent, taki filmik zawsze jakaś różnorodność na kanale :)

Napisał pod tym filmem, że nim gardzicie, ja pewnie też gardzę bo były również moje cytaty  :)

Co do tych starszych komiksów to trochę jest różnica między takim starszym z lat 90-tych a takim starszym z 60-tych. Tymi z 60-tych większość tu gardzi. :) Marvele z lat 60-tch jak Spider, FF czy Strange, który ma się pojawić są spoko.
Co do tych z lat 30-tych czy 40-tych co Motyl pisał to nawet ja boję się podchodzić.

Żeby nie było, że nim nie gardzę dałem mu like'a pod tym hejtersikm filmem :) Zasadniczo to wczoraj dowiedziałem się, że człowiek w ogóle istnienie. :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline SawiK

« Odpowiedź #2884 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 13:01:38 »
"... Abtyszczep... " 🤭🤭🤭 Może gość zoztanie nadzorca getta gdzie zamkną nieszczepionych 🤪

Offline Pocztar

« Odpowiedź #2885 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 13:08:06 »
Obejrzałem ten jego filmik. Drama oczywiście trochę nakręcona, ale tak sobie myślę, że chłopak wygląda na bardzo sympatycznego, dobrze się wysławia, w sensie przyjemnie się go słucha i nie wydaje się bucem, który rości sobie prawo do nieomylności (a kilku takich "ekspertów" YouTube przecież wydał, oni też mieli swoje dramy i nawet dostali po głowie swoją własną bronią). Ja też jestem z pokolenia, które YT (czy nie daj boże TikToka) niespecjalnie rozumie i pewnie niespecjalnie ceni, ale jakbyśmy odkopali nasze pierwsze blogi, teksty, recenzje na świętej pamięci Bloxie czy innych Wordpressach to też pewnie chcielibyśmy je teraz... zmienić ;) Chłopak jest na początku swojej drogi, niech próbuje, pewnie z czasem będzie coraz lepszy. Myślę, że na rynku też jest miejsce na takie osoby jak kolega Jacek.
« Ostatnia zmiana: Cz, 30 Wrzesień 2021, 13:12:59 wysłana przez Pocztar »

sum41

• Gość
« Odpowiedź #2886 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 13:12:35 »
Ladnie to ujales Pocztar niech mu sie wiedzie i sie chlopak rozwija :)

Offline death_bird

« Odpowiedź #2887 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 13:43:19 »
Obejrzałem ten jego filmik.

To podziwiam, bo ja wytrzymałem 1,5 minuty.
Możemy wrócić do Muchy i jej spraw?
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Amer

« Odpowiedź #2888 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 14:05:23 »
Prawda w oczy kole? Gość zrobił dramę, chociaż zupełnie nie było z czego.
Wiesz w ogóle, co znaczy: "zrobić dramę"? To nie po prostu odpowiedź na zarzuty w formie filmiku czy komentarza. To podnoszenie temperatury poprzez chamstwo wprost albo zawoalowane docinki. Gość nagrał uprzejmy odcinek, zrobił de facto jedną docinkę do głupawego podpisu suma41, ale to w sumie tak, jak gdyby wyśmiał płaskoziemca (zatem propsuję). Gdy o tobie gadają, to - jak rozumiem - nabierasz wody w usta; twoja rzecz. Inni zazwyczaj (tak w ok. 99,9% przypadków) odnoszą się i ze świecą szukać takich, co robią to w opanowany sposób.
Poloniusz: Cóż czytasz, mości książę?
Hamlet: Dymki, dymki, dymki.

Offline Gazza

« Odpowiedź #2889 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 15:19:01 »
Ale to Jacek Kolekcjoner nazywa sprawę "swoją pierwszą dramą" ;)

Faktem jest, że jak się tu nie siedzi i nie zna użytkowników (ich charakterów),a z kontekstu wytnie różne pojedyncze posty to można odnieść wrażenie, że forum to istna loża szyderców i dziadersów.

Tak czy inaczej - tu zrobiło się "głośno" o kanale, a tam o Komikspecu. Młody człowiek kulturalnie odniósł się do komentarzy i to należy cenić. W odróżnieniu od pewnego typa z fioletowym czubem na głowie (tam to by dopiero szambo eksplodowało) zachował się, jak na dzisiejsze standardy młodszych pokoleń, bardzo elegancko i z pokorą. Już go lubię! Film dostał ode mnie kciuk w górę i będę sobie od czasu do czasu z ciekawości tam zaglądał.
Może kolega częściej na forum zajrzy - zyska być może na tym jego wiedza i jakość merytoryczna przyszłych materiałów.

Offline SawiK

« Odpowiedź #2890 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 16:15:35 »
W sumie to nie takie to straszne co tam nagrał można nawet to przegrysc 😁 Może ktoś więcej zdecyduje się na tego Pająka od Muchy. W komentach pod jego filmikiem jest w miarę. Nie to co u grubego boga YT: Same wazeliniarstwo i przytakiwanie, wiadomo Łukaszek segreguje niczym Adolf. I oby gość nie zmienił się w jakiegoś SStelmacha co wyżej d..ma niż sra😉

sum41

• Gość
« Odpowiedź #2891 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 18:00:16 »
Gadanie o Spectacular i nostalgii :)

Online Xmen

« Odpowiedź #2892 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 18:03:37 »
Jacek kolekcjoner zachował się raczej bardzo kulturalnie, czy ktoś nim gardzi? Ja nie! Będąc twórcą jakiegokolwiek kontentu na yt trzeba liczyć się z krytyką.
Sstelmach nie ma pojęcia o komiksach, z comics weekly i napisów końcowych pasję i prawdziwą radość z tego medium widać u oskara komiksomaniaka i radka pisuli.
« Ostatnia zmiana: Cz, 30 Wrzesień 2021, 18:06:19 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline xanar

« Odpowiedź #2893 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 19:38:58 »
Gadanie o Spectacular i nostalgii :)

Słabe - nie było unfoilingu

Ja pamiętam, że miałem jakieś Semici z Saga Phoenixa a to jest początek 80-tych.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Castiglione

« Odpowiedź #2894 dnia: Cz, 30 Wrzesień 2021, 19:51:08 »
Bardzo spoko odpowiedź. W ogóle ja nie rozumiem tego całego pojazdu na gościa, szczególnie na forum, gdzie więcej jest dyskusji o cenach, formatach, twardości oprawy, rodzaju użytego papieru, przesunięciach napisów na grzbietach i rabatach, niż pisania o samych komiksach, a użytkownicy co miesiąc wrzucają większe zakupy niż moje z pół roku i chwalą się stertami wstydu, których nigdy nie przeczytają. No ludzie.