Mam nadzieję, że format będzie powiększony i skoro jadą z zeszytami 178-200
A co do innych grubasów z lat 90. to jestem jak najbardziej na tak. Mogłaby Mucha pociągnąć temat i wydać w przyszłości Sagę klonów (pierwsze tomy na pewno bym zbierał) lub te lepsze historie z Venomem. Nawet niektóre Epici, skoro TK jest z nimi przyjaźni i nie będzie nic blokował .
Nawet niektóre Epici
Aż oczy bolą.
https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/objawy-koronawirusa,bola-cie-oczy--to-moze-byc-objaw-covid-19,artykul,24105032.html
Mucha potwierdziła na facebooku, że wydanie będzie zawierać zeszyty #178-200 zabraknie zatem tylko materiału z Annuala #14.W ramach ciekawostki:- zeszyty #178-183 to kontynuacja wątków Vermina po historii "Ostanie Łowy Kravena", które wyjdą w egmontowych epicach, jest to materiał premierowy- zeszyty #186-188 zostały wydane przez Tm-Semic w Spider-Man 7/1993- zeszyty #189-190 zostały wydane przez Tm-Semic w Spider-Man 10/1993- zeszyty #191-193 zostały wydane przez Tm-Semic w Spider-Man 7/1994- zeszyty #199-200 zostały wydane przez Tm-Semic w Spider-Man 10/1995
Ja wyjątkowo wolałbym standardowy rozmiar.
Wydają. Głównie rzeczy, które już wcześniej zaczęli wydawać w tym formacie, jak kolejne serie z Jessicą Jones, nowe tytuły rzadko, ale też się zdarzy, jak np. Stumptown.