Kostuch chciał gównoburze wywołać ale coś mu nie pykło
Widocznie 3 lata od kiedy na nowo mam zajawke na komiksy i wydanie w tym czasie ok 65-70k na ta zabawe to za malo zeby poznac faktyczne realia rynku.
Widocznie 3 lata od kiedy na nowo mam zajawke na komiksy i wydanie w tym czasie ok 65-70k na ta zabawe to za malo zeby poznac faktyczne realia rynku.Poprostu mega zdziwilo mnie to ze wydawca ktory regularnie i wzorowo ogarnial dodruki do tej pory nie musial dodatkowo boostowac sobie sprzedazy tychze dodrukow poprzez nowe limitki (jak to nazwal na poprzedniej stronie ladnie jeden z kolegow - nie uruchamial kolekcjonerow) przez co ja odnioslem wrazenie ze sa one zarezerwowane dla startu pierwotnej sprzedazy co dla mnie bylo fajne
Wyobraź sobie, że wspaniały anioł wstąpił z Nieba i to tak jak go Bóg stworzył. A Ty narzekasz, że lepiej by został tam skąd przyszedł i nie obdarzał ludzi szczęściem.
O, to najwyraźniej Bonito też jest specjalistycznym sklepem komiksowym.
Ale co ukrywają? Byłem wczoraj w CK. Wszystko normalnie stoi na półce. Nic do ukrycia. Jesteś szalony czy tylko udajesz?
W Komikslandii nie ma komiksów Mandioca, Labrum, PolishComicArt.
I co tam widziałeś, ile jeszcze mają Darkness?
A mi wczoraj odpisali, że już nie mają Darkness. Od razu zaznaczam że pytałem o cenę:)
Z tego co pamiętam to są tam komiksy Mandioki. Sam widziałem je fizycznie w sklepie, bo Komikslandia to nie tylko sklep online ale też stacjonarny.
Widziałem tam wiele bardzo fajnych rzeczy, akurat "Darkness" moim zdaniem do takich nie należy, więc się nad nim nie skupiałem. Ale podejrzewam, że mają ich więcej niż Ty rozsądnych postów.