Autor Wątek: Egmont 2026  (Przeczytany 278416 razy)

BlackoutHV i 2 Gości przegląda ten wątek.

Odp: Egmont 2026
« Odpowiedź #480 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:32:03 »
Średnio rozgarnięty człowiek widzi, że to co on pisze to brednie.

Jakbyś czasem napisał jeszcze coś ciekawego, to może i by coś z twojego forumingu było, tymczasem nie piszesz tu niczego poza rozprawkami na temat bazyliszka, jakbyś miał obsesję na jego punkcie. Czytać się tego nie da, to jest tak żałosne i daremne, że głowa mała, a od paru dni pełno jest tego nasrane w każdym temacie, zapewne przy uciesze głównego zainteresowanego, który wiadomo, że ma to w dupie i będzie pisać tym więcej, ile mu się poświeci atencji.

Że administracja powinna dawno zbanować trolla to oczywiste, tyle że zamiast go wyciszać, nakręca się jego aktywność. Dawno wrzuciłem gościa do ignorowanych, a i tak na każdym kroku wyświetlają mi się najgłupsze fragmenty jego wpisów.

A ty bazyl nie lajkuj moich postów, bo to tak jakbym wdepnął butem w gówno, wstyd żebyś mi się wyświetlał pod wypowiedziami.
Cóż, może i tak, ale sądzę, że na pewno znajdą się osoby które uwierzą to co Bazyl mówi, a to jest szkodliwe.
Nie uważam swoich wpisów za szkodliwe, uważaj sobie co chcesz, możesz mnie również wyciszyć skoro twoim zdaniem moje wpisy nic nie wnoszą, piszę tutaj również często na inne tematy, często przy startach kolekcji podsyłał zdjęcia, moje typy co do tomów, zdjęcia tomów UK z ich zawartością z grupy na FB - mimo wszystko trochę wartościowych rzeczy uważam piszę na tym forum  :)
Ale nie bronię ci mieć o mnie innego zdania
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Offline Pestak

« Odpowiedź #481 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:32:07 »
Ja uważam że powinniście odczepić się od tego Bazyla. Ma swoje zdanie a forum jest właśnie od tego że może je upublicznić. Dać bana tylko dlatego, że krytykuje jakieś wydawnictwo? Bez sensu, ma do tego pełne prawo. Jak komuś się nie podoba to może go przecież ignorować (podpowiadam że jest taka opcja na forum dostępna jednym kliknięciem).

« Odpowiedź #482 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:42:38 »
Jakby on krytykował Egmont opierając się na faktach i prawdziwych informacjach to absolutnie nikt by się nie czepiał go - problem drogi Pestaku jest taki, że on kłamie, zaklina rzeczywistość, i wymyśla niestworzone rzeczy tylko żeby pokazać Egmont w złym świetle, a wywyższyć Hachette.
Więc nie, to już dawno nie jest zwykła krytyka jakiegoś wydawnictwa, a zwykłe oczernianie.
Już nie mówiąc często gęsto o personalnych atakach w stronę Tomasza Kołodziejczaka.
Więc tak, za takie rzeczy należy się zwyczajnie ban.

Już nie wspominając jego żenujących wpisów które lądowały w koszu typu, że płakałem bo mama nie kupowała mi WKKM czy tego typu wpisy które tylko pokazują jaką jest żenującą osobą.
Bazyl, ja też wiem dobrze co mi pisałeś na pv na Instagramie na temat mojego wyglądu, wiem, że tutaj tego nie napiszesz bo boisz się właśnie bana, ale ty dobrze wiesz, że takie teksty powodują, że mam prawo nazywać cię żenującą osobą.
Sociale:

Online Xmen

« Odpowiedź #483 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:44:56 »
Im nie chodzi o żadne wydawnictwo. Michał ma jakąś prywatną wojnę z bazylem, a Wayne lubi pisać bzdury. Sam pisał jakieś opowieści wyssane z palca, że zna ludzi z panini czy coś podobnego, że ma jakąś wiedzę zakulisową jak działa panini, a później pisał jakieś swoje domysły.
Tomasz Kołodziejczaka to jakiś twój wujek Wayne? dlaczego tak się o niego martwisz? ty też pisałeś co myślą i czują kobiety, co zwyczajnie jest kłamstwem, bo skąd możesz to wiedzieć? chyba, że nam o czymś nie mówisz?
« Ostatnia zmiana: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:48:24 wysłana przez Xmen »
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline michał81

« Odpowiedź #484 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 19:19:12 »
Robi odwołanie do twojej osoby, reagujesz i mamy ten sam schemat. Gdybyś nie odpisał dałby sobie spokój. On istnieje dzięki wam. Wiem, że bez niego forum działa, ale nie potrafię zrozumieć waszej obsesji na jego punkcie. Koleś od lat pisze "Egmont zły, kolekcje dobre" a wy nie potraficie tego znieść i musicie wszystko sprostowywać i wyjaśniać. Wszyscy politycy też kłamią, pod ich profilami i postami też tak walczycie?
to tak u nie działa u bazyla, jak go zbanowali na gildii to odpowiadał na to co pisałem na forum avalonu, to nie ja mam obsesji tylko ten człowiek ma coś nie tak ze sobą, tylko na tamtym forum moderatorzy szybko go ustawili, to potem wrzucał mi na swoim ścieku który nazwa blogiem, jak nadal pisałem na forum gildii, to jest taki poziom odklejenia
« Ostatnia zmiana: Cz, 22 Styczeń 2026, 19:21:12 wysłana przez michał81 »

Offline Antari

« Odpowiedź #485 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 23:39:30 »
Ten Pestak to jakieś multikonto Bazyla? Bo widać analogiczne omamy. Niech ktoś mnie wtajemniczy i wyjaśni lore bo wypadłem z historii tego forum na rok i jak czytam poszczególne wątki to oczy przecieram z ilości tych bzdur.

Offline Dracos

« Odpowiedź #486 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 00:07:23 »
@up Szczerze nie warto w to się zgłębiać, wystarczy przyjąć za pewnik że głupoty były, są i będą pisane. Jak chcesz coś bardziej współczesnego poczytać to od tego zaczynaj, a w króliczą norę przeszłości nie radzę się zagłębiać bo jak wiadomo po drugiej stronie lustra nie jest przyjemnie ;)

Offline Gruby AL

« Odpowiedź #487 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 10:38:35 »
Niby darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, no ale tak średnio to wygląda na półce...

Offline michał81

« Odpowiedź #488 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 11:11:27 »
Niby darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, no ale tak średnio to wygląda na półce...

Zdecydowanie, bo ten tom Milesa Morslesa powinien stać za 13 tomem Ultimate Spider-Mana.

Offline Castiglione

« Odpowiedź #489 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 12:00:34 »
Cóż, może i tak, ale sądzę, że na pewno znajdą się osoby które uwierzą to co Bazyl mówi, a to jest szkodliwe.
Nie uważam swoich wpisów za szkodliwe, uważaj sobie co chcesz, możesz mnie również wyciszyć skoro twoim zdaniem moje wpisy nic nie wnoszą, piszę tutaj również często na inne tematy, często przy startach kolekcji podsyłał zdjęcia, moje typy co do tomów, zdjęcia tomów UK z ich zawartością z grupy na FB - mimo wszystko trochę wartościowych rzeczy uważam piszę na tym forum  :)
Ale nie bronię ci mieć o mnie innego zdania
No stary, wystarczy wejść na twój profil - na 15 ostatnich postów 11 jest o Bazyliszku. Druga strona - 8 o Bazyliszku. Następna - 6 (sukces). Kolejna - 9 razy o Bazyliszku. Przecież ja sobie tego nie wymyślam. Bazyl to, Bazyl tamto, hipokryta, Hachette, itd., itd. itd... Inna sprawa, że pozostałe wpisy to często analogiczne przekomarzanki z podobnymi oszołomami.

Michał to przynajmniej pisze jeszcze na forum o komiksach.

ALE - widzę, że komuś znowu wpadło 100% ostrzeżenia, czyli przez jakiś czas będzie spokój. Jak dla mnie to powinno być wyciszenie co najmniej na pół roku jak w przypadku turucorpa, bo ile razy można gościa banować i pozwalać wracać. Także ja proponuję temat tej persony zamknąć.

Ten Pestak to jakieś multikonto Bazyla?
Na pewno bratnia dusza.

Offline Voitas

« Odpowiedź #490 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 12:52:08 »
Chciałbym wejść w temat o Egmont 2026 i poczytać o komiksach wydawanych przez Egmont w 2026. A nie czytać o Bazyliszku...

Offline Czarek.

« Odpowiedź #491 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 16:29:09 »
Jutro o 10:00 mają być zapowiedzi komiksów DC, jak dwa tygodnie wcześniej o Marvelu. Ciekawe, czy czymś zaskoczą, jak w przypadku Marvela, bo było kilka niespodzianek.

« Odpowiedź #492 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 18:51:27 »
Oby jak najwięcej z tych niespodzianek było tytułami nieBatmanowymi - liczę na więcej serii z linii Absolute, między innymi Martian Manhuntera
Sociale:

Online radef

« Odpowiedź #493 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 20:00:21 »
I prawdopodobnie właśnie pojawiła się jedna zapowiedź, która najpewniej zostanie jutro zaprezentowana.

W tomie "Supergirl: Świat" pojawi się komiks stworzony przez Annę Krztoń i Kasia Nie. Premiera w USA 2 czerwca, raczej w Polsce wydanie pojawi się w podobnym terminie.

https://www.supermanhomepage.com/superman-related-april-2026-solicitations/
Kacza Agencja Informacyjna - newsy, recenzje, artykuły nie tylko o komiksach Disneya

Online Xmen

« Odpowiedź #494 dnia: Pt, 23 Styczeń 2026, 21:03:40 »
Hurra😐 kolejny tom z serii świat😐
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.