Dokładnie. Mam zostawić kłamstwa Bazyla na jakiś temat? Żeby jakaś osoba czytając to myślała, że to prawda? Tak, będę wypominał jego kłamstwa i to jak często bredzi nie mając pojęcia na temat jaki porusza, właśnie między innymi dla osób które czytają nitki chcąc poszerzyć swoją wiedzę lub czegoś się dowiedzieć.
Średnio rozgarnięty człowiek widzi, że to co on pisze to brednie.
Jakbyś czasem napisał jeszcze coś ciekawego, to może i by coś z twojego forumingu było, tymczasem nie piszesz tu niczego poza rozprawkami na temat bazyliszka, jakbyś miał obsesję na jego punkcie. Czytać się tego nie da, to jest tak żałosne i daremne, że głowa mała, a od paru dni pełno jest tego nasrane w każdym temacie, zapewne przy uciesze głównego zainteresowanego, który wiadomo, że ma to w dupie i będzie pisać tym więcej, ile mu się poświeci atencji.
Że administracja powinna dawno zbanować trolla to oczywiste, tyle że zamiast go wyciszać, nakręca się jego aktywność. Dawno wrzuciłem gościa do ignorowanych, a i tak na każdym kroku wyświetlają mi się najgłupsze fragmenty jego wpisów.
A ty bazyl nie lajkuj moich postów, bo to tak jakbym wdepnął butem w gówno, wstyd żebyś mi się wyświetlał pod wypowiedziami.