Autor Wątek: Egmont 2026  (Przeczytany 278427 razy)

BlackoutHV i 2 Gości przegląda ten wątek.

Offline michał81

Odp: Egmont 2026
« Odpowiedź #465 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 13:27:00 »
Jak mogli zrobić dodruk jak się im nie wyprzedało jak w przypadku Wojny Domowej. Komunikat odnośnie Spider-man był od początku jasny, więc nie wiem na co ludzie liczyli.

PS Bazylu przestań być trollem i paskoziemcą komiksowym.

« Odpowiedź #466 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 13:34:49 »
Ale jedziesz Egmont za to pierwsze wydanie tyle lat, nie ważne, że Egmont naprawił swój błąd - ty wolisz jechać po nich od lat za coś takiego. Czemu tak nie wypominasz latami błędów jakie Hachette robi? Tutaj zapominasz o tym po paru dniach i nie ma problemu - zwyczajnie pokazujesz jaki masz kompleks i nienawiść do Egmontu, tym powinien zająć się specjalista jakiś.
Przychylam się do prośby o bana permanentnego dla ciebie, bo ileż można ciągnąć oczernianie jednego wydawnictwa, celowo przemilczając fakty, kłamiąc w żywe oczy i bredząc takie bzdury jak ty.

I już nie masz do czego się czepiać do Michała to nick będzie taką rzeczą? Bardzo prostackie, ale w sumie jesteś nim, pasuje do do ciebie.
Sociale:
https://www.instagram.com/wayne_collector
Ten który nie załapał się na WKKM, bo był za mały 😉

Online Castiglione

« Odpowiedź #467 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 13:59:51 »
Zmniejszcie ilości viagry, to bazylowe podniecenie z ostatnich dni trwa już stanowczo za długo.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #468 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 14:18:11 »
Ale jedziesz Egmont za to pierwsze wydanie tyle lat, nie ważne, że Egmont naprawił swój błąd

Jak naprawili swój błąd, skoro zrobili to samo ledwo parę miesięcy temu z tym Spider-Manem? Hachette przesuwa dymki i za to trzeba się ich czepiać, Egmont przesuwa plansze i to trzeba wypominać im, żeby też tego nie powtarzali.

« Odpowiedź #469 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 14:30:24 »
Jak naprawili swój błąd, skoro zrobili to samo ledwo parę miesięcy temu z tym Spider-Manem? Hachette przesuwa dymki i za to trzeba się ich czepiać, Egmont przesuwa plansze i to trzeba wypominać im, żeby też tego nie powtarzali.
Czytasz ze zrozumieniem? Dyskutujemy o Civil War i tym, że Egmont poprawił w nowym wydaniu te rozkładówki, a ty teraz wyjeżdżasz z Marvel Knights Spider-Manem. Tak, Egmont zawalił jego sprawę, ale na tyle ile mógł naprawił tą sytuację jak widać. Hachette nam dało nowe wydanie Młodych Avengers gdzie tekst był poza dymkiem? Przypomnij nam. Albo Aquamana z Rebirth który miał strony w złej kolejności - też dostaliśmy nowe wydanie?

I teraz tak pięknie piszesz,  później i tak znów będziesz oczerniał tylko i wyłącznie Egmont, a o Hachette celowo będziesz przemilczał, bo przecież nie można atakować twoich kochanych kolekcji  ;)
Sociale:

« Odpowiedź #470 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 14:31:32 »
Zmniejszcie ilości viagry, to bazylowe podniecenie z ostatnich dni trwa już stanowczo za długo.
To niech wreszcie administracja tego forum ma jaja i da mu permanentnego bana na tym forum. Skończy się jego pieprzenie to skończą się tego typu odpowiedzi
Sociale:

Online Xmen

« Odpowiedź #471 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 14:39:45 »
Tylko co ty wtedy zrobisz ze swoim życiem?
Skoro pisze takie bzdury to po co cały czas mu odpisujesz?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #472 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 14:53:15 »
Żeby naprostować fakty na potrzeby postronnych czytelników...?

« Odpowiedź #473 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:00:47 »
Żeby naprostować fakty na potrzeby postronnych czytelników...?
Dokładnie. Mam zostawić kłamstwa Bazyla na jakiś temat? Żeby jakaś osoba czytając to myślała, że to prawda? Tak, będę wypominał jego kłamstwa i to jak często bredzi nie mając pojęcia na temat jaki porusza, właśnie między innymi dla osób które czytają nitki chcąc poszerzyć swoją wiedzę lub czegoś się dowiedzieć.

I nie jest to mój cel życiowy, gdy Bazyl zniknie będę mógł po prostu skupić się już tylko na postach nie na jego temat, bo takie również piszę jak sobie prześledzić moje wiadomości  :)
Sociale:

Online Xmen

« Odpowiedź #474 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:18:31 »
Szanuję, że masz wyższy, słuszny cel i czujesz się odpowiedzialny za pewną część komiksowej społeczności. Jednak zupełnie poważnie, ty sam nie wierzysz w bzdury które piszesz. Ty i tobie podobni go napedzacie. Napisałby post, nikt by nie odpisał i po temacie, a tak post za postem i w kółka. Jeszcze te bzdury o kłamstwach i nowych forumowiczach. Skąd ktoś nowy w komiksowie będzie wiedział, że to akurat nie ty kłamiesz?
To dzięki tobie nowi czytają "kłamstwo" za "kłamstwem" i to podchwytują. Jeden post by mignął i nikt by się na nim nie zawiesił.
Nie miałeś skupić się na nauce? nie pouczales innych, żeby nie odpisywać bazylowi?
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline michał81

« Odpowiedź #475 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:29:28 »
Problem z Bazylem jest taki że jak go ignoruje i nie odpowiadam na jego bzdurne posty lub nie prostuje jego wymysłów to bydlę jedno potrafi w kolejnych postach pisać jakieś odwołania do mojej osoby, jakby brakowało mu atencji. Zobacz sam że dziś do @Kadeta w temacie komiksów Disneya ma jakieś problemy, pomimo że wiele razy ten temat był mu tłumaczony między innymi przez @radefa. Problemem jest Bazyl, bo jak ma blokadę na forum to ono nie umiera, a nadal funkcjonuje i to normalniej.

« Odpowiedź #476 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:50:07 »
Szanuję, że masz wyższy, słuszny cel i czujesz się odpowiedzialny za pewną część komiksowej społeczności. Jednak zupełnie poważnie, ty sam nie wierzysz w bzdury które piszesz. Ty i tobie podobni go napedzacie. Napisałby post, nikt by nie odpisał i po temacie, a tak post za postem i w kółka. Jeszcze te bzdury o kłamstwach i nowych forumowiczach. Skąd ktoś nowy w komiksowie będzie wiedział, że to akurat nie ty kłamiesz?
To dzięki tobie nowi czytają "kłamstwo" za "kłamstwem" i to podchwytują. Jeden post by mignął i nikt by się na nim nie zawiesił.
Nie miałeś skupić się na nauce? nie pouczales innych, żeby nie odpisywać bazylowi?
Cóż, większość rzeczy można spokojnie sprawdzić w internecie i wtedy na własne oczy zobaczą, że Bazyl kłamie, a ja nie.
Co do mojego skupienia na nauce dziękuję, idzie mi to całkiem dobrze, na razie wszystkie kolokwia i zdaję  :)
Cóż, po prostu tak mam, że jak wiedzę te bzdury jakie pisze Bazyl to nie umiem tego zostawić, może to i moja wada, nie przeczę - ale po prostu jak widzę jak ktoś w żywe oczy kłamie i zaklina z premedytacją rzeczywistość w imię swojej chorej nienawiści do jednego wydawnictwa, a miłości do drugiego to zwyczajnie gotuje się we mnie.
Tyle ode mnie
Sociale:

Online Xmen

« Odpowiedź #477 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:54:56 »
Spoko, rób jak uważasz, tak to twoja wada. Skoro ktoś może wszystko zweryfikować info w necie, to nie potrzebuje do tego ciebie. To ty i jeszcze kilku sprawiacie, że Bazyl jest taki znany. Jest popyt, jest podaż😉

Online Castiglione

« Odpowiedź #478 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 15:59:42 »
Dokładnie. Mam zostawić kłamstwa Bazyla na jakiś temat? Żeby jakaś osoba czytając to myślała, że to prawda? Tak, będę wypominał jego kłamstwa i to jak często bredzi nie mając pojęcia na temat jaki porusza, właśnie między innymi dla osób które czytają nitki chcąc poszerzyć swoją wiedzę lub czegoś się dowiedzieć.
Średnio rozgarnięty człowiek widzi, że to co on pisze to brednie.

Jakbyś czasem napisał jeszcze coś ciekawego, to może i by coś z twojego forumingu było, tymczasem nie piszesz tu niczego poza rozprawkami na temat bazyliszka, jakbyś miał obsesję na jego punkcie. Czytać się tego nie da, to jest tak żałosne i daremne, że głowa mała, a od paru dni pełno jest tego nasrane w każdym temacie, zapewne przy uciesze głównego zainteresowanego, który wiadomo, że ma to w dupie i będzie pisać tym więcej, ile mu się poświeci atencji.

Że administracja powinna dawno zbanować trolla to oczywiste, tyle że zamiast go wyciszać, nakręca się jego aktywność. Dawno wrzuciłem gościa do ignorowanych, a i tak na każdym kroku wyświetlają mi się najgłupsze fragmenty jego wpisów.

A ty bazyl nie lajkuj moich postów, bo to tak jakbym wdepnął butem w gówno, wstyd żebyś mi się wyświetlał pod wypowiedziami.

Online Xmen

« Odpowiedź #479 dnia: Cz, 22 Styczeń 2026, 16:00:38 »
Problem z Bazylem jest taki że jak go ignoruje i nie odpowiadam na jego bzdurne posty lub nie prostuje jego wymysłów to bydlę jedno potrafi w kolejnych postach pisać jakieś odwołania do mojej osoby, jakby brakowało mu atencji. Zobacz sam że dziś do @Kadeta w temacie komiksów Disneya ma jakieś problemy, pomimo że wiele razy ten temat był mu tłumaczony między innymi przez @radefa. Problemem jest Bazyl, bo jak ma blokadę na forum to ono nie umiera, a nadal funkcjonuje i to normalniej.
Robi odwołanie do twojej osoby, reagujesz i mamy ten sam schemat. Gdybyś nie odpisał dałby sobie spokój. On istnieje dzięki wam. Wiem, że bez niego forum działa, ale nie potrafię zrozumieć waszej obsesji na jego punkcie. Koleś od lat pisze "Egmont zły, kolekcje dobre" a wy nie potraficie tego znieść i musicie wszystko sprostowywać i wyjaśniać. Wszyscy politycy też kłamią, pod ich profilami i postami też tak walczycie?