Hejtowanie twojej osoby hahahaha
Spoko, zrób teraz z siebie pokrzywdzonego, jesteś tak schematyczną osobą. Nie potrafisz absolutnie przyjąć do siebie nikogo zdania, uważasz, że wszyscy się mylą gdzie ty jesteś nieomylny, a teraz próbujesz zrobić z siebie pokrzywdzonego i wywrzeć na mnie poczucie winy.
Wypisz wymaluj narcystyczne zaburzenie osobowości.
I nie, moje działania nie są zdecydowanie bardziej szkodliwe od twoich, to ty bagatelizujesz problem samobójstw i depresji. Ja tylko pokazuję ci brak u Ciebie jakiekolwiek empatii i zrozumienia drugiego człowieka. Ale pewnie, to ja jestem zły i niedobory bo śmiem o tym mówić

I oczywiście, zaśmiecanie zbędną rzeczą robioną pod publikę - widzisz, o tym mówię, zero zrozumienia tematu. Nawet jeśli jest to zrobione pod publikę to co z tego? Lepiej, żeby coś takiego było, niż nie. Na razie to tylko tobie to przeszkadza, nikogo innemu. To ty zachowujesz się jak taki Janusz siedzący w fotelu który sobie pod nosem mówi:
"Hur dur po co to komu, Grażynka kiedyś nie było depresji i samobójstw, teraz to się w głowie ludziom poprzewracało, i jeszcze jakieś bzdurne teksty dają w komiksach! No kto by pomyślał!1!"I nikogo nie pomogą? Rozumiem, że znów znasz psychikę każdego człowieka na tej planecie i wiesz wszystko najlepiej. Kurcze, kolejna rzecz do twoich "talentów" - znasz psychikę każdego z 8mld ludzi na świecie, niesamowite

A co do tego, że prosisz o nie kontynuowanie tego wątku, oj wybacz, ale pisząc takie bzdury nie licz, że się do tego nie odniosę i zostawię to bez echa.