Autor Wątek: Egmont 2025  (Przeczytany 418225 razy)

Offline Teli

Odp: Egmont 2025
« Odpowiedź #1515 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 11:36:39 »
A ja na tamtym świecie😀.

Nie martw się InPost cały czas rozbudowuje sieć paczkomatów ;)

Online xanar

« Odpowiedź #1516 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 11:40:34 »
Wiesz mój syn ma 16 lat i też by chętnie poczytał
Co za ludzie!!??
Jakbyś chciał to mógłbyś kupić jak było dostępne :) A tak twój syn nie ma co czytać  :) Twoja wina  :)
Widzę, że nowy jesteś, tu jest taki gościu co ma jaszczurkę za avatara on ci wszytko wytłumaczy :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline bocik

« Odpowiedź #1517 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 11:55:07 »
Jakbyś chciał to mógłbyś kupić jak było dostępne :) A tak twój syn nie ma co czytać  :) Twoja wina  :)
Widzę, że nowy jesteś, tu jest taki gościu co ma jaszczurkę za avatara on ci wszytko wytłumaczy :)
Nie gościuj mi tu bo to nie ładnie (nowy nie jestem)
A myślenie tylko o sobie jeszcze bardziej
A argument jaki podałeś jest idiotyczny

Offline Bushiken

« Odpowiedź #1518 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 11:57:24 »
Akurat @Xanar i jego pierwotny post był stricte ironiczny i wyśmiewający podejście Bazyliszka. Nikt poza Jaszczuroludziem/Reptilianinem nie ma za złe Egmontowi reprintów.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1519 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 11:58:30 »
Nie, wy zawsze narzekacie :)

No tak i to oczywiście zawsze bezzasadnie. :)

Online xanar

« Odpowiedź #1520 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:05:11 »
Nie gościuj mi tu bo to nie ładnie (nowy nie jestem)
A myślenie tylko o sobie jeszcze bardziej
A argument jaki podałeś jest idiotyczny
Po dacie rejestracji i liczbie postów tak wnoszę, że nowy jesteś, ale skoro twierdzisz inaczej to znaczy, ze wiesz jak realia tu wyglądają i nie będziesz kolejnym uczestnikiem tych samych dyskusji, o dublach, półdublach i ćwierćdublach.
No i tu się zgadzamy, te argumenty, które napisałem są idiotyczne, ale jest tu osoba, która twierdzi inaczej  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline nayroth

« Odpowiedź #1521 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 12:59:55 »
Widać że bardziej uznane tytuły z klasyki DC trafiają do szerzej dosteępnych (tańszych) linii wydawniczych, a te słabsze do exclusivów.

Tak było z Kingdom Come w DC Deluxe i Justice w Limited, a teraz podobnie rozdzielili All-Starsy. Superman Morrissona uznawany za jeden z najlepszych S-ów ever będzie w deluxach, a krytykowany i niedokończony Batman Millera w Limitedzie.

I w sumie nie jest to złe rozwiązanie.

Offline Warpath

« Odpowiedź #1522 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:32:44 »
FYI, sprawdźcie sobie Batmana Ziemia Niczyja vol 5. Mi się trafił "biały kruk" - wkład przyklejony odwrotnie do okładki, czyli kontent do góry nogami i od końca ; )

Offline Fanatyk_2004

« Odpowiedź #1523 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:35:51 »
FYI, sprawdźcie sobie Batmana Ziemia Niczyja vol 5. Mi się trafił "biały kruk" - wkład przyklejony odwrotnie do okładki, czyli kontent do góry nogami i od końca ; )

U mnie w porządku. Za to W ostatnim Epicu Spidera na początku mam podwójnie sztywne ciemne kartki :)

Offline Warpath

« Odpowiedź #1524 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 16:48:42 »
Warto zawsze wertować album po otrzymaniu, nawet jak idzie na kupkę oczekującą na czytanie ; )

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1525 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 17:05:39 »

Ja tak mam z moim Czerwonym Synem z 2015 i Wiecznym Batmanem 1.

Offline bocik

« Odpowiedź #1526 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 17:13:45 »
Po dacie rejestracji i liczbie postów tak wnoszę, że nowy jesteś, ale skoro twierdzisz inaczej to znaczy, ze wiesz jak realia tu wyglądają i nie będziesz kolejnym uczestnikiem tych samych dyskusji, o dublach, półdublach i ćwierćdublach.
No i tu się zgadzamy, te argumenty, które napisałem są idiotyczne, ale jest tu osoba, która twierdzi inaczej  :)

Przepraszam.
Niezrozumiałem o co biega

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #1527 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 19:24:27 »

Jeszcze były "preduble", ale to już jest taka aberracja, że w ogóle nie zrozumiałem o co chodzi XD.
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline lis22

« Odpowiedź #1528 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 19:32:43 »
Widać że bardziej uznane tytuły z klasyki DC trafiają do szerzej dosteępnych (tańszych) linii wydawniczych, a te słabsze do exclusivów.

Tak było z Kingdom Come w DC Deluxe i Justice w Limited, a teraz podobnie rozdzielili All-Starsy. Superman Morrissona uznawany za jeden z najlepszych S-ów ever będzie w deluxach, a krytykowany i niedokończony Batman Millera w Limitedzie.

I w sumie nie jest to złe rozwiązanie.

W przypadku Batmana najważniejsze są dla mnie rysunki Jima Lee + ta rozkładana jaskinia :P

Offline death_bird

« Odpowiedź #1529 dnia: Cz, 08 Maj 2025, 21:26:34 »
A ja na tamtym świecie😀.

To będziesz miał dostęp do wszystkiego co wydano, wszystkiego co się wydaje i wszystkiego co będzie wydane.
Do tego w każdym jednym dostępnym wydaniu i z nielimitowanym czasem na lekturę. ;)
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".