Nie wiem jak to rozwiążą, ale cieszy mnie, że podejmują próbę rozwiązanie tegoż problemu - w jaki sposób to zrobią - nie wiemy. Może dla tych co mają już ten komiks wyślą go drogą elektroniczną, a np po tym jak wróci do sprzedaży to będzie on je miał na początku tomu? Kto wie, jest wiele możliwości - problem w jakimś stopniu zostanie rozwiązany.
Też bym wolał całkowicie poprawną wersję, ale ponownie - zapewne tutaj weszło Panini i postawiło swoje warunki. To wy teraz zrzucacie winę na Egmont całkowicie, i atakujecie każdego kto się z wami nie zgadza.
Tak, narzekałem na brak oświadczenia i ciszę z ich strony względem moich wiadomości - ale otrzymałem komunikat, który potwierdza, że
zajmą się tym problemem, na czym mi zależało od samego początkui ponownie bo to wy nie czytacie ze zrozumieniem -
jeśli to będzie fuszerka i właśnie np. losowe kartki to będę ich za to krytykowałTo wy teraz mimo, że Egmont coś z tym zrobi wiecznie narzekacie i jeszcze domagacie się o połowę tańszego tego komiksu, albo nawet ktoś tu pisał o 70%, albo najlepiej jeszcze niech oddadzą hajs za poprawnie wydrukowany 1 tom

Co jeszcze? może dożywotnio za darmo komiksy ze Spider-Manem skoro w jednym zrobili taki błąd?