Niestety kupiłem zbyt szybko i tylko dwie wersje okładkowe, więc Egmont ma mnie w dupie i dostałem tylko 2 grafiki
Przypomnijcie mi jakiś moment, kiedy opłaciło się kupić komiksy w preorderze. Preordery z Mandioki typu Blast 2 i Droga: w pierwszym przypadku ja zamówiłem i zapłaciłem kilka miesięcy wcześniej, a mój kumpel wszedł na Gildię w dniu premiery i dostał komiks kilka dni wcześniej niż ja, Drogę można było kupić od ręki w Krakowie na festiwalu też znacznie wcześniej niż przyszła moja paczka, za Ernie Pike'a dałem 165 zł, a zanim wyszedł ludzie kupowali z kodami nawet za 88 zł, okazało się, że będzie dodruk Tytusopedii i drugie wydanie będzie lepsze. Zbierałeś sobie regularnie Batmanka bo jesteś fanem obrońcy Gotham City? To nowym klientom zrobimy super pakiet w fajnym boxie. Kupiłeś zbyt szybko Donalda na stronie Egmontu? Jesteś wyruchany na grafiki. I tak dalej, i tak dalej. My to chyba lubimy.

Nikt kvvva nie szanuje twojego preorderu. Zapłaciłeś, to spierdalaj, zajmijmy się tymi, którzy jeszcze nie kupili. Czasem są to zdarzenia losowe jak z komiksem Ernie Pike, ale częściej, bo mają cię w dupie.
Ty frajerze, ty potworze,
Forumowy niecny stworze.