Autor Wątek: Egmont 2023  (Przeczytany 607610 razy)

Offline xanar

Odp: Egmont 2023
« Odpowiedź #2640 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 11:43:09 »
Ale Wam wszystkim pojechał co się o koszule czepialiście - TK to jest po prostu MISTRZ!! Fajnie, że zagląda na nasze forum - mam nadzieję, że mimo wszystko wśród czepiania się o strój prowadzącego/prowadzącej zauważył, że jednak mimo wszystko większość z nas go bardzo ceni :)
Nie bardzo wiem co ma moda do nieuprasowanej koszuli czy też podkoszulka, ty też chodzisz do roboty czy na "imprezy" w nie uprasowanych rzeczach ?

Odnośnie filmu to, najlepszej jak na dłuższe do wyczerpania tematu, jak komuś przeszkadza to zawsze może sobie obejrzeć na raty.

Jak człowiek od Marvela będzie mówi o Marvelu to raczej tylko na plus.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #2641 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 11:48:27 »
Liczysz na coś więcej niż przedstawienie nowości z ostatnich dwóch miesięcy (co zostało nawet zapowiedziane) i reklamę komiksów wydawcy?

Offline xanar

« Odpowiedź #2642 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 11:57:34 »
Liczysz na coś więcej niż przedstawienie nowości z ostatnich dwóch miesięcy (co zostało nawet zapowiedziane) i reklamę komiksów wydawcy?

Na nic nie liczę, ale myślę, że człowiek, który zajmuję się Marvelem będzie wiedział więcej niż ten co nie zajmuje się Marvelem i może powie coś ciekawego, zamiast Marvel można sobie wstawić DC, Image itd..
No chyba, że to będzie wyglądało tak jak ostatnio, to może niech TK robi wszystkie te filmy, już nawet w tych nieuprasowanych koszulach  :)

Offline Saruman

« Odpowiedź #2643 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 12:12:00 »
Czytam dużo Marvela i ja akurat liczę, że trafi się coś ciekawego za tydzień. Może jakaś niespodziewana zapowiedź.

No i ogólnie chętnie posłucham osoby, która ma jakiś wpływ na wydawanie tego co kupuję.

Online Castiglione

« Odpowiedź #2644 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 12:12:06 »
Mam gdzieś, czy to reklama, bo TK opowiadającego o komiksach zawsze miło posłuchać, nawet jak dany temat mnie akurat średnio interesuje. Także super, że wróciły te filmiki.

Online PabloWu

« Odpowiedź #2645 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 12:35:45 »
Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Super, że pan Tomek wrócił bo ma niesamowity dar do mówienia i za każdym razem słucham z przyjemnością, oby został na kanale jak najdłużej .

Offline Xmen

« Odpowiedź #2646 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 13:11:25 »
Nie bardzo wiem co ma moda do nieuprasowanej koszuli czy też podkoszulka, ty też chodzisz do roboty czy na "imprezy" w nie uprasowanych rzeczach ?

Odnośnie filmu to, najlepszej jak na dłuższe do wyczerpania tematu, jak komuś przeszkadza to zawsze może sobie obejrzeć na raty.

Ty jako " prezes" firmy żalacy się na forum komiksowym na ceny prądu pewnie chodzisz tylko w garniturach.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline szulig

« Odpowiedź #2647 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 13:27:19 »
odpowiadając na pytanie: 20 minutowe filmiki sa zdecydowanie lepsze od 10 minutowych

Offline SawiK

« Odpowiedź #2648 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 13:28:28 »
20mimut z Panem Tomaszem ekstra, to będą miło spędzone sobotnie poranki 🍺😁🤟 i zostałem namówiony Catwoman zamówiona 😎

Offline Dracos

« Odpowiedź #2649 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 13:49:22 »
O to mi właśnie chodziło jak pisałem że ofertę można przedstawić w sposób bardziej pogłębiony. Star Trek od Harlana Ellisona będzie zamówiony, przeglądając nowości nawet by się u mnie na radarze nie pojawił, a tak myk i wyląduje w koszyku.

Jak najbardziej jestem za 20 minutowymi odcinkami z motywem przewodnim.

Offline xanar

« Odpowiedź #2650 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 15:40:35 »
Ty jako " prezes" firmy żalacy się na forum komiksowym na ceny prądu pewnie chodzisz tylko w garniturach.
Weź mi zacytuj, gdzie ja żaliłem się na ceny prądu, bo już któryś raz to piszesz.
Tak, nieuprasowanych  ::)
Nie napisałeś, że komiksy drogie  ::)

Offline dinogal

« Odpowiedź #2651 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 15:47:04 »
lubiąc czy nie Pana TK trzeba docenić jak w tym filmiku pięknie całej społeczności naszego forum odpowiedział na poruszone tutaj super istotne tematy (moda, spiski, czy że filmiki nie są dla "nas" tylko nowych)

Panie Tomku 6 tomów KiK już jest na półce, oby synom jak podrosną się spodobały :) Pani Martyno i Panie Tomku więcej opowieści, dłuższe filmiki i to jest to na co czekamy :D

Ide uprasować koszulę bo trzeba wynieść śmieci ;)

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #2652 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 17:03:20 »
Ogląda nas, ponieważ do wszystkiego się przypierniczamy, gdy zaczniemy klakierować przestanie.  :D
"Witam bibliotekarzy"  ;D

Tak, wolimy dłuższe filmiki.
Batman returns
his books to the library

Offline Crono

« Odpowiedź #2653 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 21:24:35 »
Ide uprasować koszulę bo trzeba wynieść śmieci ;)

Ale pamiętaj, koniecznie z długim rękawem 😀

Offline Teli

« Odpowiedź #2654 dnia: So, 12 Sierpień 2023, 22:01:39 »
Ech... Wreszcie. To był bardzo miły tydzień, a teraz jeszcze ten 20 minutowy filmik z panem Tomkiem, no miód na serce. Ja akrat należę do fanów TK i świetnie mi się prasowało koszulę przy tym filmiku. Autentyk bo jutro do szwagra na chrzciny ;D i przy prasowaniu miałem trochę spokoju żeby posłuchać.
Panie Tomku więcej takich występów. Czekam na kolejne.